Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği - Karabük Haber Postası
EMNEIY
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
08 Mart, 2025 12:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve eşi, Polis Eşleri Derneği Karabük Şube Başkanı Leyla Hasan Köse, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen özel programda emniyet teşkilatında görev yapan kadın personelle bir araya geldi.

l Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Köse ve eşi, teşkilatta görev yapan kadın personele hediyelerini takdim etti. Program sırasında kadınların toplumdaki ve emniyet teşkilatındaki önemine vurgu yapılarak, kadın-erkek dayanışmasının hayatı daha anlamlı ve güzel kıldığı ifade edildi.

Emniyet Müdürü Köse, konuşmasında, “Şunu hiçbir zaman unutmamalıyız ki kadın ve erkek yan yana, omuz omuza olduğunda hayat çok daha güzel ve daha da anlamlı. Bizlere hayatı muhteşem kılan başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum,” dedi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinlik, kadın personelin moral ve motivasyonunu artırırken, kadınların toplumsal hayattaki yerinin bir kez daha vurgulanmasını sağladı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin