Karabük Postası tarafından
02 Ağustos, 2023 13:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 4

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü görevine Mehmet Ali Hasan Köse atandı

Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre 52 ilin emniyet müdürü değişti. Kararnameye göre geçtiğimiz yıl göreve gelen Karabük İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanırken, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü görevine ise Polis Baş Müfettişi Mehmet Ali Hasan Köse atandı. Polis Başmüfettişliğinden, Karabük İl Emniyet Müdürü olarak atanan Mehmet Ali Hasan Köse'nin  önceki yıllarda Kayseri Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduğu öğrenildi.  (Haber Merkezi)    

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Ekim, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KASEM’den “Yapay Zekâ ile Etkili LinkedIn Kullanımı” semineri

Karabük Üniversitesi Daima Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASEM) tarafından çevrim içi düzenlenen "Yapay Zekâ ile Tesirli LinkedIn Kullanımı" semineri ağır ilgi gördü.
KASEM Müdürü Doç. Dr. Mehmet Gökerik’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminerde, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Erkan sunum yaptı.
Erkan, iştirakçilere yapay zekâ takviyeli araçlarla LinkedIn üzerinde profesyonel görünürlüğün nasıl artırılabileceğini, iş ve akademi dünyasında tesirli ağ kurma prosedürlerini ve ferdî marka oluşturma stratejilerini aktardı. Ayrıyeten, LinkedIn profil idaresi, içerik üretimi ile yapay zekâ dayanaklı özgeçmiş ve kapak mektubu hazırlama bahislerinde uygulamalı örnekler sundu.
Seminerde toplumsal medyanın profesyonel gelişimde hakikat ve tesirli kullanımına dair kıymetli noktalara da değinildi. İştirakçilerin sorularını yanıtlayan Erkan, dijital çağda meslek gelişimi için LinkedIn’in stratejik kullanımının ehemmiyetini vurguladı.
Program sonunda kayıt yaptıran iştirakçilere, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir sertifika ve iştirak evrakı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin