Reklam
Reklam
66e572f791f6c jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Eylül, 2024 14:26 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İdmanyurdu Teknik Direktörü Ersin Büyüktepe’den Açıklamalar

Ersin Büyüktepe’den Osmaniyespor FK Maçı Öncesi Açıklamalar

Karabük İdmanyurdu FK Teknik Direktörü Ersin Büyüktepe, yarın oynanacak Osmaniyespor FK maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Büyüktepe, takımın 25 Temmuz’da Karabük’te toplanarak üç etaplı bir kamp dönemi geçirdiğini ve geçen hafta Konya deplasmanından istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti. Bu durumu telafi etmek için yarın kendi sahalarında taraftarın desteğiyle üç puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Büyüktepe, taraftarın kendileri için büyük bir manevi güç olduğunu vurgulayarak, “Karabük taraftarlarının desteğine her zaman ihtiyacımız var. Onlar bizim arkamızda, inşallah yarın da onlara galibiyeti hediye edeceğiz,” dedi. Karabük İdmanyurdu FK’nın üç yıldır 5.000-6.000 kişi altında oynamadığını hatırlatan Büyüktepe, yarın da dolu tribünler önünde mücadele edeceklerini ifade etti.

Takımda eksiklikler olduğunu da belirten Büyüktepe, yeni katılan futbolcularla adaptasyon sürecini kısa sürede atlatacaklarını dile getirdi. Özellikle stoper Göksu’nun takıma katıldığını ve yarın sahada olacağını, ancak Engin Bekdemir’in hazır olmadığı için maçta yer almayacağını söyledi. Büyüktepe, dün Erzurumspor’dan kiralık olarak bir transfer daha yaptıklarını, ancak onun da yarın oynayamayacağını belirtti.

Son olarak, sahaya gelen taraftara çekişmeli ve keyifli bir futbol izleteceklerinin sözünü yineleyen Büyüktepe, “Yarın üç puanı Karabük’e hediye edeceğiz,” diyerek konuşmasını tamamladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin