Reklam
Reklam
66e572f791f6c jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Eylül, 2024 14:26 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İdmanyurdu Teknik Direktörü Ersin Büyüktepe’den Açıklamalar

Ersin Büyüktepe’den Osmaniyespor FK Maçı Öncesi Açıklamalar

Karabük İdmanyurdu FK Teknik Direktörü Ersin Büyüktepe, yarın oynanacak Osmaniyespor FK maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Büyüktepe, takımın 25 Temmuz’da Karabük’te toplanarak üç etaplı bir kamp dönemi geçirdiğini ve geçen hafta Konya deplasmanından istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti. Bu durumu telafi etmek için yarın kendi sahalarında taraftarın desteğiyle üç puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Büyüktepe, taraftarın kendileri için büyük bir manevi güç olduğunu vurgulayarak, “Karabük taraftarlarının desteğine her zaman ihtiyacımız var. Onlar bizim arkamızda, inşallah yarın da onlara galibiyeti hediye edeceğiz,” dedi. Karabük İdmanyurdu FK’nın üç yıldır 5.000-6.000 kişi altında oynamadığını hatırlatan Büyüktepe, yarın da dolu tribünler önünde mücadele edeceklerini ifade etti.

Takımda eksiklikler olduğunu da belirten Büyüktepe, yeni katılan futbolcularla adaptasyon sürecini kısa sürede atlatacaklarını dile getirdi. Özellikle stoper Göksu’nun takıma katıldığını ve yarın sahada olacağını, ancak Engin Bekdemir’in hazır olmadığı için maçta yer almayacağını söyledi. Büyüktepe, dün Erzurumspor’dan kiralık olarak bir transfer daha yaptıklarını, ancak onun da yarın oynayamayacağını belirtti.

Son olarak, sahaya gelen taraftara çekişmeli ve keyifli bir futbol izleteceklerinin sözünü yineleyen Büyüktepe, “Yarın üç puanı Karabük’e hediye edeceğiz,” diyerek konuşmasını tamamladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin