Karabük İdmanyurdu Teknik Direktörü Ersin Büyüktepe’den Açıklamalar - Karabük Haber Postası
66e572f791f6c jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Eylül, 2024 14:26 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdmanyurdu Teknik Direktörü Ersin Büyüktepe’den Açıklamalar

Ersin Büyüktepe’den Osmaniyespor FK Maçı Öncesi Açıklamalar

Karabük İdmanyurdu FK Teknik Direktörü Ersin Büyüktepe, yarın oynanacak Osmaniyespor FK maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Büyüktepe, takımın 25 Temmuz’da Karabük’te toplanarak üç etaplı bir kamp dönemi geçirdiğini ve geçen hafta Konya deplasmanından istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti. Bu durumu telafi etmek için yarın kendi sahalarında taraftarın desteğiyle üç puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Büyüktepe, taraftarın kendileri için büyük bir manevi güç olduğunu vurgulayarak, “Karabük taraftarlarının desteğine her zaman ihtiyacımız var. Onlar bizim arkamızda, inşallah yarın da onlara galibiyeti hediye edeceğiz,” dedi. Karabük İdmanyurdu FK’nın üç yıldır 5.000-6.000 kişi altında oynamadığını hatırlatan Büyüktepe, yarın da dolu tribünler önünde mücadele edeceklerini ifade etti.

Takımda eksiklikler olduğunu da belirten Büyüktepe, yeni katılan futbolcularla adaptasyon sürecini kısa sürede atlatacaklarını dile getirdi. Özellikle stoper Göksu’nun takıma katıldığını ve yarın sahada olacağını, ancak Engin Bekdemir’in hazır olmadığı için maçta yer almayacağını söyledi. Büyüktepe, dün Erzurumspor’dan kiralık olarak bir transfer daha yaptıklarını, ancak onun da yarın oynayamayacağını belirtti.

Son olarak, sahaya gelen taraftara çekişmeli ve keyifli bir futbol izleteceklerinin sözünü yineleyen Büyüktepe, “Yarın üç puanı Karabük’e hediye edeceğiz,” diyerek konuşmasını tamamladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
beun fen fakultesinden buyuk basari uc program fedek akreditasyonu ile kalitesini tescilledi ABHxT6aT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

BEUN Fen Fakültesinden Büyük Başarı: Üç Program FEDEK Akreditasyonu ile Kalitesini Tescilledi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), eğitimde kalite odaklı yaklaşımını ulusal ve uluslararası düzeyde tescillemeye devam ediyor. BEUN Fen Fakültesi; bünyesinde yer alan Fizik, Kimya ile Moleküler Biyoloji ve Genetik lisans programları, “Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği” (FEDEK) tarafından akredite edilerek önemli bir başarıya imza attı.

Gerçekleştirilen kapsamlı değerlendirme süreçleri sonucunda; BEUN Fen Fakültesi Fizik Bölümü 22 Mart 2026 – 30 Eylül 2031 tarihleri arasında beş yıl süreyle, Kimya Bölümü 26 Mart 2026 – 30 Eylül 2029 tarihleri arasında üç yıl süreyle ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü ise 26 Mart 2026 – 30 Eylül 2027 tarihleri arasında bir yıl süreyle FEDEK akreditasyon sertifikası almaya hak kazandı. Elde edilen bu akreditasyonlar, BEUN’un eğitim-öğretim süreçlerinde kalite güvencesini esas alan yaklaşımının ve sürekli iyileştirme vizyonunun güçlü bir göstergesi olarak öne çıktı. Söz konusu başarı, üniversitenin öğrenci odaklı, çağın gerekliliklerine uygun ve uluslararası standartlarda eğitim sunma konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Akredite edilen programlar, sahip oldukları nitelikli akademik kadro, güçlü altyapı, araştırma imkânları ve çağdaş eğitim anlayışıyla öğrencilerine yüksek standartlarda bir öğrenim ortamı sunarken; mezunların ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet edebilirliğini de artırıyor.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, üniversitenin akademik başarı grafiğinin her geçen gün yükseldiğini vurgulayarak şu ifadeleri dile getirdi:

“Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak, eğitim-öğretim faaliyetlerimizde kaliteyi esas alan, sürdürülebilir gelişimi önceleyen bir anlayışla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Fen Fakültemiz bünyesinde yer alan Fizik, Kimya ile Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümlerimizin FEDEK tarafından akredite edilmesi, üniversitemizin akademik yetkinliğinin ve eğitim kalitesinin güçlü bir göstergesidir. Bu akreditasyonlar yalnızca birer belge değil; aynı zamanda öğrencilerimize sunduğumuz eğitimin ulusal ve uluslararası standartlara uygunluğunun, şeffaflığının ve sürekli iyileştirme esasına dayandığının da somut bir ifadesidir. Mezunlarımızın diplomalarının saygınlığını artıran bu süreçler, onların kariyer yolculuklarında önemli avantajlar sağlamaktadır. Yükseköğretim sistemimizin gelişimine yön veren Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’a ve değerli YÖK ailesine; kalite güvencesi çalışmalarına sundukları katkılar dolayısıyla Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanımız Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ve YÖKAK ailesine şükranlarımı sunuyorum. Bununla birlikte Üniversitemizde kalite kültürünün kurumsal bir yapıya kavuşmasında emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize, sürece katkı sunan kıymetli öğrencilerimize ve değerlendirme süreçlerini titizlikle yürüten FEDEK yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu başarıların artarak devam edeceğine yürekten inanıyor; üniversitemizi daha ileriye taşıyacak yeni akademik kazanımlar için çalışmalarımızı aynı azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin