Reklam
Reklam
67402f4723207
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Kasım, 2024 10:23 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İdmanyurdu Maddi Krizle Boğuşuyor

ERSİN BÜYÜKTEPE’DEN DESTEK ÇAĞRISI: “TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYIN”

Karabük İdmanyurdu Teknik Direktörü Ersin Büyüktepe, son haftalarda yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, taraftarlardan ve Karabük’ün ileri gelenlerinden destek istedi. Büyüktepe, takım kaptanlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

“FUTBOLCULARIMIZ MAĞDUR DURUMDA”
Sezon başından bu yana zorlu süreçler yaşadıklarını ifade eden Büyüktepe, “25 Temmuz’da takımımızı topladık ve o günden bu yana mücadelemizi sürdürüyoruz. Ancak futbolcularımızın çoğu peşinatlarını alamadı. İçeride biriken primler nedeniyle huzursuzluk yaşıyoruz. Bu durum, ister istemez futbolcuların motivasyonunu etkiliyor” dedi.

“ELEŞTİRİ YAPARKEN ADİL OLUNMALI”
Büyüktepe, taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Futbolcularımız sakatlık riski pahasına sahaya çıkıp ellerinden geleni yapıyor. Eleştiriler yapılırken bu fedakârlıklar göz önüne alınmalı. Bireysel protestolar yerine 90 dakika boyunca destek vermelerini istiyoruz. Eğer eleştirilecek birileri varsa, sezon başında söz verip sözünde durmayan ve takımı yalnız bırakanlara yöneltilsin” ifadelerini kullandı.

“FORMA SPONSORUMUZ KARDEMİR BİZE DESTEK ÇIKMALI”

Karabük şehrini tanıtan en büyük markamız olan Karabük Spor’a değinerek “Eğer Karabük Spor gibi olmasını istemiyorsak bu takıma herkes sahip çıkmalı. Kardemir’de eskisi gibi şehrinin takımına sahip çıkmalı” dedi.

“KARABÜK İÇİN BU TAKIMIN YAŞATILMASI GEREKİYOR”
Takımın maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçirdiğini vurgulayan Büyüktepe, Karabük’ün ileri gelenlerinden yardım talebinde bulundu: “Sayın valimize, belediye başkanımıza ve milletvekillerimize sesleniyorum. Eğer bu takım profesyonel ligden düşerse, bir daha Karabük’e profesyonel takım kazandırmak çok zor olur. Karabük, haftada bir veya 15 günde bir tüm sosyal ve sportif aktivitelerin merkezi haline gelen bu takımı kaybetmemeli. Bu nedenle, özellikle maddi anlamda destek bekliyoruz.”

Basın açıklamasının sonunda takım kaptanları tüm şehri maçlara davet ederek zor şartlarda oynadıklarını bilmelerini ve stadı doldurmalarını istediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin