Reklam
Reklam

Karabük İdmanyurdu Maddi Krizle Boğuşuyor

67402f4723207
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Kasım, 2024 10:23 tarihinde yayınlandı
0

ERSİN BÜYÜKTEPE’DEN DESTEK ÇAĞRISI: “TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYIN”

Karabük İdmanyurdu Teknik Direktörü Ersin Büyüktepe, son haftalarda yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, taraftarlardan ve Karabük’ün ileri gelenlerinden destek istedi. Büyüktepe, takım kaptanlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

“FUTBOLCULARIMIZ MAĞDUR DURUMDA”
Sezon başından bu yana zorlu süreçler yaşadıklarını ifade eden Büyüktepe, “25 Temmuz’da takımımızı topladık ve o günden bu yana mücadelemizi sürdürüyoruz. Ancak futbolcularımızın çoğu peşinatlarını alamadı. İçeride biriken primler nedeniyle huzursuzluk yaşıyoruz. Bu durum, ister istemez futbolcuların motivasyonunu etkiliyor” dedi.

“ELEŞTİRİ YAPARKEN ADİL OLUNMALI”
Büyüktepe, taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Futbolcularımız sakatlık riski pahasına sahaya çıkıp ellerinden geleni yapıyor. Eleştiriler yapılırken bu fedakârlıklar göz önüne alınmalı. Bireysel protestolar yerine 90 dakika boyunca destek vermelerini istiyoruz. Eğer eleştirilecek birileri varsa, sezon başında söz verip sözünde durmayan ve takımı yalnız bırakanlara yöneltilsin” ifadelerini kullandı.

“FORMA SPONSORUMUZ KARDEMİR BİZE DESTEK ÇIKMALI”

Karabük şehrini tanıtan en büyük markamız olan Karabük Spor’a değinerek “Eğer Karabük Spor gibi olmasını istemiyorsak bu takıma herkes sahip çıkmalı. Kardemir’de eskisi gibi şehrinin takımına sahip çıkmalı” dedi.

“KARABÜK İÇİN BU TAKIMIN YAŞATILMASI GEREKİYOR”
Takımın maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçirdiğini vurgulayan Büyüktepe, Karabük’ün ileri gelenlerinden yardım talebinde bulundu: “Sayın valimize, belediye başkanımıza ve milletvekillerimize sesleniyorum. Eğer bu takım profesyonel ligden düşerse, bir daha Karabük’e profesyonel takım kazandırmak çok zor olur. Karabük, haftada bir veya 15 günde bir tüm sosyal ve sportif aktivitelerin merkezi haline gelen bu takımı kaybetmemeli. Bu nedenle, özellikle maddi anlamda destek bekliyoruz.”

Basın açıklamasının sonunda takım kaptanları tüm şehri maçlara davet ederek zor şartlarda oynadıklarını bilmelerini ve stadı doldurmalarını istediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Artvin’de dereye düşen aracı sudan çıkartmak ve baba ile oğlunu bulmak için çalışmalar sürüyor

artvinde dereye dusen araci sudan cikartmak ve baba ile oglunu bulmak icin calismalar suruyor vX2INWgB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Artvin’in Şavşat ilçesinde içinde baba ile oğlunun bulunduğu otomobilin Şavşat Deresi’ne düşmesi sonucu araçta bulunanları bulmak ve aracı dereden çıkartmak için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Alının bilgiye göre, Ardahan’a arı kovanlarını götüren Selahaddin Kaya ile Mecit Kaya isimli baba ve oğlunun içinde bulunduğu araç, bugün sabaha karşı Artvin-Şavşat Devlet Karayolunda seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Şavşat Deresi’ne düştü. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, Hopa Deniz Polisi, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Nehirde araca ulaşılırken, şahısların araç içerisinde olup olmadığı veya su ile beraber sürüklenip sürüklenmediği konusunda bir emareye ulaşılamadı. Aracın bulunduğu yerden çıkartılması için çalışma başlatıldı. Bölgede bir iş makinesi ile aracı sudan çıkartmak için çalışma sürerken, araçtaki iki kişi ise dalgıçlar tarafından dere içinde aranıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin