Reklam
Reklam
67402f4723207
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Kasım, 2024 10:23 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İdmanyurdu Maddi Krizle Boğuşuyor

ERSİN BÜYÜKTEPE’DEN DESTEK ÇAĞRISI: “TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYIN”

Karabük İdmanyurdu Teknik Direktörü Ersin Büyüktepe, son haftalarda yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, taraftarlardan ve Karabük’ün ileri gelenlerinden destek istedi. Büyüktepe, takım kaptanlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

“FUTBOLCULARIMIZ MAĞDUR DURUMDA”
Sezon başından bu yana zorlu süreçler yaşadıklarını ifade eden Büyüktepe, “25 Temmuz’da takımımızı topladık ve o günden bu yana mücadelemizi sürdürüyoruz. Ancak futbolcularımızın çoğu peşinatlarını alamadı. İçeride biriken primler nedeniyle huzursuzluk yaşıyoruz. Bu durum, ister istemez futbolcuların motivasyonunu etkiliyor” dedi.

“ELEŞTİRİ YAPARKEN ADİL OLUNMALI”
Büyüktepe, taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Futbolcularımız sakatlık riski pahasına sahaya çıkıp ellerinden geleni yapıyor. Eleştiriler yapılırken bu fedakârlıklar göz önüne alınmalı. Bireysel protestolar yerine 90 dakika boyunca destek vermelerini istiyoruz. Eğer eleştirilecek birileri varsa, sezon başında söz verip sözünde durmayan ve takımı yalnız bırakanlara yöneltilsin” ifadelerini kullandı.

“FORMA SPONSORUMUZ KARDEMİR BİZE DESTEK ÇIKMALI”

Karabük şehrini tanıtan en büyük markamız olan Karabük Spor’a değinerek “Eğer Karabük Spor gibi olmasını istemiyorsak bu takıma herkes sahip çıkmalı. Kardemir’de eskisi gibi şehrinin takımına sahip çıkmalı” dedi.

“KARABÜK İÇİN BU TAKIMIN YAŞATILMASI GEREKİYOR”
Takımın maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçirdiğini vurgulayan Büyüktepe, Karabük’ün ileri gelenlerinden yardım talebinde bulundu: “Sayın valimize, belediye başkanımıza ve milletvekillerimize sesleniyorum. Eğer bu takım profesyonel ligden düşerse, bir daha Karabük’e profesyonel takım kazandırmak çok zor olur. Karabük, haftada bir veya 15 günde bir tüm sosyal ve sportif aktivitelerin merkezi haline gelen bu takımı kaybetmemeli. Bu nedenle, özellikle maddi anlamda destek bekliyoruz.”

Basın açıklamasının sonunda takım kaptanları tüm şehri maçlara davet ederek zor şartlarda oynadıklarını bilmelerini ve stadı doldurmalarını istediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin