Reklam
Reklam

Karabük İdmanyurdu Kaptanı Yusuf Akbulut’tan Kamuoyuna Duyuru!

BERK
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
03 Mart, 2025 15:51 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İdmanyurdu FK Kaptanı Yusuf Akbulut, Aliağa maçında yaşanan olaylar sonrası kamuoyuna açıklamada bulundu.

Akbulut, doğup büyüdüğü şehrin takımında forma giymenin ve kaptanlığını yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. Taraftarın beklentilerini anladığını ifade eden Akbulut, bugüne kadar yapılan eleştirileri olgunlukla karşıladığını ancak Aliağa maçının devre arasında yaşananları kabul etmediğini vurguladı.

Soyunma odasına giderken tribünde 11 yaşındaki çocuğunun yanında, annesine “gözlerimin içine bakarak anneme küfür edildi” şeklinde tepki gösteren Akbulut, bu durumu “haddini aşan ve asla kabul edilemez” olarak nitelendirdi. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’ndaki kapalı tribünde bu kişilere nasıl müsaade edildiğini sorgulayan Akbulut, futbolun içinde kin ve nefret barındıran insanların yeri olmadığını söyledi.

Futbolcuların ailelerine yönelik hakaretlere karşı duracağını belirten Akbulut, taraftarlardan takımını daha güçlü desteklemelerini istedi. Sezon sonunda tüm yaşananların konuşulacağını ifade eden Akbulut, birlik çağrısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi

kalp krizi gecirerek hayatini kaybeden polis icin toren duzenlendi p6QUgucq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Osman Özer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Genç polis memuru için gece saatlerinde düzenlenen törende hamile eşi Selda Özer gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Osman Özer (33), önceki gece evinde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Özer, sağlık ekiplerince Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç polis memuru, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden polis memuru için Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Olgun Gülay Ek Hizmet Binası önünde tören düzenlendi. Gümüşhane Valisi Cevdet Atay, İl Emniyet Müdürü İsmail Karasakal, il protokolü, mesai arkadaşları ve yakınlarının katıldığı törende Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Törende hamile olduğu öğrenilen eşi Selda Özer gözyaşlarına hakim olamazken, oğlunu genç yaşta kaybeden acılı baba Ekrem Özer de taziyeleri kabul etti. Özer’in naaşı, edilen duaların ardından defnedilmek üzere İstanbul’a gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin