Reklam
Reklam
BERK
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
03 Mart, 2025 15:51 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İdmanyurdu Kaptanı Yusuf Akbulut’tan Kamuoyuna Duyuru!

Karabük İdmanyurdu FK Kaptanı Yusuf Akbulut, Aliağa maçında yaşanan olaylar sonrası kamuoyuna açıklamada bulundu.

Akbulut, doğup büyüdüğü şehrin takımında forma giymenin ve kaptanlığını yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. Taraftarın beklentilerini anladığını ifade eden Akbulut, bugüne kadar yapılan eleştirileri olgunlukla karşıladığını ancak Aliağa maçının devre arasında yaşananları kabul etmediğini vurguladı.

Soyunma odasına giderken tribünde 11 yaşındaki çocuğunun yanında, annesine “gözlerimin içine bakarak anneme küfür edildi” şeklinde tepki gösteren Akbulut, bu durumu “haddini aşan ve asla kabul edilemez” olarak nitelendirdi. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’ndaki kapalı tribünde bu kişilere nasıl müsaade edildiğini sorgulayan Akbulut, futbolun içinde kin ve nefret barındıran insanların yeri olmadığını söyledi.

Futbolcuların ailelerine yönelik hakaretlere karşı duracağını belirten Akbulut, taraftarlardan takımını daha güçlü desteklemelerini istedi. Sezon sonunda tüm yaşananların konuşulacağını ifade eden Akbulut, birlik çağrısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda 2 supheli tutuklandi xskeQ8Yk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.

İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin