Reklam
Reklam
BERK
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
03 Mart, 2025 15:51 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İdmanyurdu Kaptanı Yusuf Akbulut’tan Kamuoyuna Duyuru!

Karabük İdmanyurdu FK Kaptanı Yusuf Akbulut, Aliağa maçında yaşanan olaylar sonrası kamuoyuna açıklamada bulundu.

Akbulut, doğup büyüdüğü şehrin takımında forma giymenin ve kaptanlığını yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. Taraftarın beklentilerini anladığını ifade eden Akbulut, bugüne kadar yapılan eleştirileri olgunlukla karşıladığını ancak Aliağa maçının devre arasında yaşananları kabul etmediğini vurguladı.

Soyunma odasına giderken tribünde 11 yaşındaki çocuğunun yanında, annesine “gözlerimin içine bakarak anneme küfür edildi” şeklinde tepki gösteren Akbulut, bu durumu “haddini aşan ve asla kabul edilemez” olarak nitelendirdi. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’ndaki kapalı tribünde bu kişilere nasıl müsaade edildiğini sorgulayan Akbulut, futbolun içinde kin ve nefret barındıran insanların yeri olmadığını söyledi.

Futbolcuların ailelerine yönelik hakaretlere karşı duracağını belirten Akbulut, taraftarlardan takımını daha güçlü desteklemelerini istedi. Sezon sonunda tüm yaşananların konuşulacağını ifade eden Akbulut, birlik çağrısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
milletvekili sahin en buyuk gucumuz kardesligimiz ve meseleleri suhuletle cozebilme irademizdir bTrrrX4L
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Milletvekili Şahin: “En büyük gücümüz kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademizdir”

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti’nin 25 yıllık siyasi başarısının temelinde birlik, beraberlik, tevazu ve vatandaşla kurulan güçlü bağın bulunduğunu söyledi.

Parti teşkilatlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Şahin, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana milletle iç içe bir siyaset anlayışı benimsediğini belirterek, vatandaşlarla kurulan samimi ilişkinin partinin en önemli gücü olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde teşkilatların her zaman vatandaşın yanında olduğunu vurgulayan Şahin, “Bu 25 yıllık süreç içerisinde halkımızın bize yönelik ortaya koymuş olduğu teveccüh açısından sarsılmaz sırrın şu olduğu kanaatindeyim; vatandaşımıza başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatlarımızla birlikte kapımızı sürekli açık tuttuk” dedi.

Hiç kimseye kibirle yaklaşmadıklarını ve tevazu anlayışıyla hareket etmeye gayret ettiklerini belirten Şahin, teşkilat yapısındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Muhalefet partilerinde yaşanan iç tartışmalara da değinen Şahin, “Aramızdaki uhuvveti koruduk. Muhalefetin bugün içerisine düştüğü tabloya baktığımızda, bizim en büyük gücümüzün muhabbetimiz, kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademiz olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti teşkilatlarının en zorlu dönemlerde dahi çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü kaydeden Şahin, il ve ilçe danışma toplantılarının yanı sıra büyükşehirlerde mahalle danışma toplantılarının da düzenli olarak gerçekleştirildiğini söyledi.

Şahin, teşkilatların başarısının temelinde manevi motivasyonun bulunduğunu belirterek, “Sarsılmaz sırrımızın bu manevi motivasyon olduğunu düşünüyorum. Hele hele Karabük’te şimdiye kadar ortaya koyduğumuz başarıların en büyük pay sahibinin de bu anlayış olduğu kanaatindeyim” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin