Haber Merkezi tarafından
03 Mart, 2025 15:51 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük İdmanyurdu Kaptanı Yusuf Akbulut’tan Kamuoyuna Duyuru!

Akbulut, doğup büyüdüğü şehrin takımında forma giymenin ve kaptanlığını yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. Taraftarın beklentilerini anladığını ifade eden Akbulut, bugüne kadar yapılan eleştirileri olgunlukla karşıladığını ancak Aliağa maçının devre arasında yaşananları kabul etmediğini vurguladı.

Soyunma odasına giderken tribünde 11 yaşındaki çocuğunun yanında, annesine "gözlerimin içine bakarak anneme küfür edildi" şeklinde tepki gösteren Akbulut, bu durumu "haddini aşan ve asla kabul edilemez" olarak nitelendirdi. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’ndaki kapalı tribünde bu kişilere nasıl müsaade edildiğini sorgulayan Akbulut, futbolun içinde kin ve nefret barındıran insanların yeri olmadığını söyledi.

Futbolcuların ailelerine yönelik hakaretlere karşı duracağını belirten Akbulut, taraftarlardan takımını daha güçlü desteklemelerini istedi. Sezon sonunda tüm yaşananların konuşulacağını ifade eden Akbulut, birlik çağrısında bulundu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da 4 bin 816 adet sentetik ecza ele geçirildi

Samsun’da polis tarafından düzenlenen operasyonda 4 bin 816 adet sentetik ecza ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları, İlkadım ilçesinde K.Ö. (25) isimli şahsın ikametine operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada ebeveyn banyosunda bir kutu içine gizlenmiş halde 4 bin 816 adet sentetik ecza, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 44 adet tabanca fişeği ele geçirilirken, K.Ö. gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.