Karabük’ü TFF 3.Lig’de temsil eden Karabük İdman Yurdu’nun Türkiye Kupası 1.Tur rakibi Bulvarspor oldu.
Karşılaşma 26-28 Eylül tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak ve Karabük İdman Yurdu, Bulvarspor ile İstanbul’da deplasmanda oynayacak.
İstanbul Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen kura çekiminde, Türkiye Kupası 1.Tur’da Bölgesel Amatör Lig’den (BAL) 14, TFF 3. Lig’den 48 takım yer aldı. (İHA)


Karabük İdman Yurdu’nun Türkiye Kupası’ndaki rakibi belli oldu
Kozlu’da şehit babaları unutulmadı
Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.
Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.


