Karabük İdman Yurdu’nun Türkiye Kupası’ndaki rakibi belli oldu
Karabük'ü TFF 3.Lig'de temsil eden Karabük İdman Yurdu'nun Türkiye Kupası 1.Tur rakibi Bulvarspor oldu.
Karşılaşma 26-28 Eylül tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak ve Karabük İdman Yurdu, Bulvarspor ile İstanbul'da deplasmanda oynayacak.
İstanbul Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekiminde, Türkiye Kupası 1.Tur'da Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) 14, TFF 3. Lig'den 48 takım yer aldı. (İHA)
Tokat ve Sivas’ta çalıntı ve motor ve şasi numaraları çalıntı araçlarla değiştirilen hasarlı yahut hurdaya ayrılmış araçlara yönelik düzenlenen operasyonda 14 kuşkulu gözaltına alınırken, 30’dan fazla araç ve kesim ele geçirildi.
Tokat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü grupları, Tokat ve Sivas’ta çalıntı, hacizli ve şase yahut motor numarası değiştirilmiş araçlara yönelik geniş çaplı operasyon düzenledi. İki vilayette 21 adrese eş vakitli gerçekleştirilen baskınlarda alımlı, binek araç ve motor bloklarının da ortalarında bulunduğu 30’u aşkın vasıta ve çok sayıda yedek kesim ele geçirildi. Yapılan incelemede kimi araçların şasi ve motor numaralarının değiştirildiği, birçoğunun pert kayıtlı olduğu ve bu araçların yasa dışı yollarla tekrar trafiğe çıkarıldığı belirlendi. Ayrıyeten kelam konusu araçların Tokat merkezindeki çeşitli otoparklardan yasa dışı halde çıkarıldığı tespit edildi. B.K., M.M.B., U.K.U., O.M.S., S.E., B.A., E.B., M.K., Ö.S., A.Y., S.Y., A.C. ve A.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Emniyetteki süreçleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.
Soruşturma kapsamında örgüt elebaşı olduğu bedellendirilen Y.A., mart ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor.