Karabük İdman Yurdu'ndan Şampiyonluk Kutlama Konseri - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mayıs, 2023 14:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdman Yurdu’ndan Şampiyonluk Kutlama Konseri

Bölgesel Amatör Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayıp 3. Lige yükselen Karabük İdman Yurdu’nun Kulüp Başkanı Adem Aydım, futbolseverleri şampiyonluk kutlama konserine davet etti.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda düzenlenecek olan konserde Tefo, Seko ve Ayaz Erdoğan sahne alacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Aydım, geçen yıl çok badireli ve zorlu bir sezon geçirdiklerini belirterek, “Diğer kulüplerin, diğer rakiplerimizin yıllarca başaramadığını amatörden gelip her sene iki sene üst üste şartlar alarak şehrimize tek kat profesyonellik yaşattık. Tabii ki bize bunun maddi açıdan çok büyük külfeti oldu. Şehirden bir destek bulamadık. Federasyonun da almış olduğu karar doğrultusunda 12 grup birincisini otomatik olarak 3. lige çıkarttılar. Ayrıca buradan da federasyona bu doğru uygulamadan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Aydım, “İki tane seçimin peş peşe olması, şampiyonluk kutlamasının arada kalmaması için, futbolcular kardeşlerimizi onurlandırmak adına, şehrimize güzellik katmak adına yıllardan beri yapılmayan eğlenceyi yaparak şehrimize bir renk getirmek adına böyle bir organizasyona ev sahipliği yapalım dedik. Konserimiz statta ücretsiz bir şekilde olacak. Onun öncesinde bir kortej yürüyüşümüz olacak şehir içinde. Oraya da tüm stk’ları ve idari amirlerimizi bekliyorum” diye konuştu.

Sezona başlamadan önce tüm siyasi parti yetkililerinden sözler aldıklarını ifade eden Aydım, “Geçen sene bir sahipsizlik vardı, bu sene sahipsizliği tekrar yaşamamak adına tüm siyasi seçime giren siyasi partilerin milletvekili aday adaylarından, adaylarından bu sene için destek olacaklarından söz aldık. Önemli olan bu. Sözlerin yerine getirilmesi. Seneye bir 50 milyona yakın bir bütçe lazım. Takımın tekrar üst liglerde mücadele edebilmesi için. Bütçemizi belirledik. Bütçemiz doğrultusunda gitmemiz gerekiyor. Tekrar derlerse ki biz size sahip çıkmayacağız. Sen kendi başına kal derlerse ona göre farklı bir plan çizeceğiz. Yok biz destek oluruz derlerse ona göre kadro çıkaracak. Şampiyonluğa oynayan bir kadro çıkaracağız. Eğer ki yine yalnız kalırsak biz de ona göre kendi bütçemize, kendi gücümüzle bir Kadro çalışmasına geçeceğiz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda park halindeki araclara carpip takla atti surucu alkolmetreye ufleyemedi 57yVvIhR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da park halindeki araçlara çarpıp takla attı: Sürücü alkolmetreye üfleyemedi

Bolu’da park halindeki iki araca çarptıktan sonra takla atan otomobilin sürücüsü, polis ekiplerinin dakikalar süren çabasına rağmen alkolmetreye üfleyemedi. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü, kan testi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

Olay, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Alemdar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konak Sokak’tan Alemdar Sokak istikametine dönüş yapmak isteyen F.D. idaresindeki 14 FB 828 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 14 ABL 306 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan 14 ABL 306 plakalı araç da önünde park halindeki 14 AS 206 plakalı otomobile çarparak durabildi. Meydana gelen zincirleme kazada, 14 FB 828 plakalı otomobil çarpışmanın etkisiyle takla atarak ters döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ters dönen araçtan çıkarılan sürücü F.D., kontrol amacıyla sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kaza anı kamerada

Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü F.D.’ye polis ekipleri tarafından alkol testi yapılmak istendi. Ancak sürücü, polis ekiplerinin dakikalar süren tüm yönlendirmelerine ve uğraşlarına rağmen alkolmetre cihazına üflemekte başarılı olamadı. O anlar ve polis ekiplerinin çabası saniye saniye kameralara yansıdı.Alkolmetre cihazına üfleyemeyen F.D., alkol oranının belirlenmesi amacıyla kan testi yapılmak üzere polis nezaretinde hastaneye götürüldü. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin