Karabük İdman Yurdu'ndan Şampiyonluk Kutlama Konseri - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mayıs, 2023 14:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdman Yurdu’ndan Şampiyonluk Kutlama Konseri

Bölgesel Amatör Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayıp 3. Lige yükselen Karabük İdman Yurdu’nun Kulüp Başkanı Adem Aydım, futbolseverleri şampiyonluk kutlama konserine davet etti.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda düzenlenecek olan konserde Tefo, Seko ve Ayaz Erdoğan sahne alacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Aydım, geçen yıl çok badireli ve zorlu bir sezon geçirdiklerini belirterek, “Diğer kulüplerin, diğer rakiplerimizin yıllarca başaramadığını amatörden gelip her sene iki sene üst üste şartlar alarak şehrimize tek kat profesyonellik yaşattık. Tabii ki bize bunun maddi açıdan çok büyük külfeti oldu. Şehirden bir destek bulamadık. Federasyonun da almış olduğu karar doğrultusunda 12 grup birincisini otomatik olarak 3. lige çıkarttılar. Ayrıca buradan da federasyona bu doğru uygulamadan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Aydım, “İki tane seçimin peş peşe olması, şampiyonluk kutlamasının arada kalmaması için, futbolcular kardeşlerimizi onurlandırmak adına, şehrimize güzellik katmak adına yıllardan beri yapılmayan eğlenceyi yaparak şehrimize bir renk getirmek adına böyle bir organizasyona ev sahipliği yapalım dedik. Konserimiz statta ücretsiz bir şekilde olacak. Onun öncesinde bir kortej yürüyüşümüz olacak şehir içinde. Oraya da tüm stk’ları ve idari amirlerimizi bekliyorum” diye konuştu.

Sezona başlamadan önce tüm siyasi parti yetkililerinden sözler aldıklarını ifade eden Aydım, “Geçen sene bir sahipsizlik vardı, bu sene sahipsizliği tekrar yaşamamak adına tüm siyasi seçime giren siyasi partilerin milletvekili aday adaylarından, adaylarından bu sene için destek olacaklarından söz aldık. Önemli olan bu. Sözlerin yerine getirilmesi. Seneye bir 50 milyona yakın bir bütçe lazım. Takımın tekrar üst liglerde mücadele edebilmesi için. Bütçemizi belirledik. Bütçemiz doğrultusunda gitmemiz gerekiyor. Tekrar derlerse ki biz size sahip çıkmayacağız. Sen kendi başına kal derlerse ona göre farklı bir plan çizeceğiz. Yok biz destek oluruz derlerse ona göre kadro çıkaracak. Şampiyonluğa oynayan bir kadro çıkaracağız. Eğer ki yine yalnız kalırsak biz de ona göre kendi bütçemize, kendi gücümüzle bir Kadro çalışmasına geçeceğiz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin