blank
Haber Merkezi tarafından
20 Nisan, 2025 19:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük İdman Yurdu’na tribünden tam destek!

TFF 3. Lig 29. hafta karşılaşmasında Karabük İdman Yurdu, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda Efeler 09 Spor Futbol Kulübü’nü konuk etti. Yoğun seyirci ilgisiyle oynanan maçta her iki takım da etkili bir oyun sergilerken, karşılıklı atılan gollerle mücadele 1-1 tamamlandı ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Karşılaşmayı Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven tribünden takip ederek Karabük İdman Yurdu’na destek verdi.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, her iki takımı da mücadelelerinden dolayı tebrik ederek, “Sporun birleştirici gücü, fair-play anlayışıyla birleştiğinde anlam kazanır. Bugünkü maçta centilmence bir mücadele izledik. Takımlarımıza kalan maçlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

blank
blank
blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, İstanbul istikametinde seyir halinde olan A.O. idaresindeki 18 DU 361 plakalı araba, dinlenme tesisine girmek için kavşaktan dönüş yapan B.G. yönetimindeki 05 RD 669 plakalı arabayla çarpıştı. Kazda her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin