Karabük İdman Yurdu, Yardım İçin Toplanan Gelir Dekontunu Gürel'e Teslim Etti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mart, 2023 12:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdman Yurdu, Yardım İçin Toplanan Gelir Dekontunu Gürel’e Teslim Etti

Karabük’ün Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) takımı Karabük İdman Yurdu depremzedeler yararına oynanan dostluk maçından toplanan gelirin dekontunu Karabük Valisi Fuat Gürel’e teslim etti.

Depremzedeler yararına Zonguldak Kömürspor ile 26 Şubat’ta Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanan mücadelenin gelirini Hatay’ fa kurulacak olan Karabük Mahallesi Konteyner Kent Projesi’ne bağışladı.
Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret eden Karabük İdman Yurdu Genel Sekreteri Recep Aydın ile kulüp yöneticileri Ahmet Ercan Çitli ve Nusret Bayram geçtiğimiz hafta sonu Karabük İdman Yurdu ile Zonguldak Kömür Spor arasında oynanan dostluk maçının 674 bin TL hasılatının makbuzunu Vali Gürel’e teslim etti. Kulüp Genel Sekreteri Recep Aydın, bu anlamlı projede katkılarının olduğu için mutlu olduklarını dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Gürel, “Büyük bir felaket yaşadık ülke olarak. Millet olarak hepimiz tek yürek olduk. Gayemiz bölgede bulunan vatandaşlarımızın geçici barınmalarını sağlamak. Yaraların sarılmasına katkıda bulunmak. Bu hedefle Konteyner Kent projesini yürütüyoruz. Sizlerin ve Zonguldak Kömürspor’un katkıları oldukça önemli. Zonguldak Kömürspor yönetici, sporcu ve taraftarlarına; Karabük İdman Yurdu yönetimine, sporcularına ve taraftarlara, Karabüklü hemşerilerime ilimiz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye personelinin buldugu 175 gram altin sahibine teslim edildi yQ3p5DaU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye personelinin bulduğu 17,5 gram altın sahibine teslim edildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde belediye temizlik personelinin çalışırken yerde bulduğu 17,5 gram gelen altın, sahibine teslim edildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Belediye bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Şaban Zorba, çalıştığı sırada yerde 17,5 gram gelen altın buldu. Zorba, bulduğu altını Tosya Belediyesi’ne getirerek teslim etti. Tosya Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonrasında altının Erol Ataş isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Tosya Belediyesine davet edilen Aktaş’a, kaybettiği altın teslim edildi.

Belediye personeline duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükacar, “Şaban Zorba’nın gösterdiği bu örnek davranış, hem insanlık adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırmıştır. Emanete sahip çıkmanın ve dürüstlüğün en güzel örneklerinden birini sergileyen personelimiz, sergilediği bu duyarlılıkla hepimize örnek olmuştur. Bulunan altın sahibi Sayın Erol Aktaş’a teslim edilmiştir. Personelimiz Şaban Zorba’yı duyarlı ve örnek davranışından dolayı gönülden tebrik ediyor, Erol Aktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. .

Bizi sosyal medyadan takip edin