blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Eylül, 2025 09:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük İdman Yurdu Berabere Kaldı

TFF 3. Lig 3.Grup'un 4. haftasında Karabük İdman Yurdu Spor, evinde Zonguldak Spor Futbol Kulübü ile 0-0 berabere kaldı.

Hakemler: Safa Yılmaz, Mahmut Can Çilkız, Umut İkisivri

Karabük İdman Yurdu Spor: Melih Ataş, Mustafa Yorulmaz, Mert Özyıldırım, Berkcan Cengiz (Tugay Keleş dk. 72), Seyit Ali Kahya (Alper Süren dk. 65), Kağan Köroğlu, Ahmet Sezer, Ege Okka, Yunus Emre Alagöz, Tolga Köksal, Kaan Erdoğan (Arda Belen dk. 83)

Zonguldak Spor Futbol Kulübü: Enes Fideyeo, Özkan Zileli, Muhammed Rıdvan Özdemir, Fatih Yiğit Şanlıtürk (Efe Binici dk. 69), Serhat Baştan (Sebahattin Emir Boz dk. 90+2), Fadıl Kocaoğlu, Berkay Ekici (Miraç Furkan Türközü dk. 69), Özcan Yaşar (Yiğit Kotan dk. 83), Umut Kerem Ayar, Ali Barak, Muhammed Leyis Alzın (Adem Ali Barkın dk. 46)

Sarı kartlar: Melih Ataş, Mustafa Yorulmaz, Yunus Emre Alagöz (Karabük İdman Yurdu), Muhammed Rıdvan Özdemir, Özcan Yaşar, Ali Barak (Zonguldak Spor Futbol Kulübü)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Ordu’da yeni gölet

Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler’in hem kuraklığa karşı tedbir almak hem de tarım, hayvancılık ve turizme hizmet etmesi gayesiyle çalışmalarını başlattığı Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sona gelindi. Gölette incelemelerde bulunan Lider Güler, "Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer olacak" dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Gölköy ilçesine bağlı Uluvahta Yaylası’nda inşa edilen göleti turizme kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi grupları göl ve etrafında kamelya suramı, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına ise aralıksız devam ediyor.
Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, Uluvahta’ya kazandırılan göletin bölgenin cazibe merkezlerinden bir tanesi olacağını söyledi.

"Gölköy’e yeni bir hoşluk katacak"
Göletin tarımdan turizme çok taraflı bir çalışma olduğunu, mümkün yangınlarda itfaiye ve helikopter için su kaynağı olacağını aktaran Lider Güler, şöyle konuştu:
"19 ilçemizin 19’u da birbirinden hoş. Gölköy Uluvahta’da tam bir tabiat olağanüstüsü. Yayladaki alan daha önce boş bir alandı. Uluvahta Yayla Göleti ile bu alanı çok daha hoş bir alana çevirdik. Burası hem piknik alanı hem şenlik alanı tıpkı vakitte kış şenliklerinde de donması ile adeta bir buz pistine dönüşüyor. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer. Münasebetiyle burası artık hem balık tutulan, hoş vakit geçirilebilecek ve dingin su sporları yapılacak bir alan olacak. Etraf düzenlemeleri ile de burası çok daha hoş olacak ve Gölköy’ümüzün hoşluğuna hoşluk katacağız. Bir öteki yandan da mümkün bir yangında helikopterlerin ve itfaiyelerin su almasına imkan sunacağız. Bu manada da çok hoş bir kaynak olacak. Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz, güzel olsun."

Bizi sosyal medyadan takip edin