blank
Haber Merkezi tarafından
22 Mart, 2025 15:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Down Sendromlu Öğrenciler İçin Özel Spor Etkinliği

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında özel bireyler için anlamlı bir spor etkinliği düzenledi. Karabük’te gerçekleştirilen organizasyonda, down sendromlu öğrenciler için özel olarak hazırlanan çoklu spor parkurunda keyif dolu anlar yaşandı.

Basket atışı, bowling, masa tenisi, hentbol ve badminton istasyonlarından oluşan parkurda öğrenciler, antrenörler ve gönüllü sporcular eşliğinde farklı spor dallarını deneyimleme fırsatı buldu. Etkinlik boyunca öğrenciler hem eğlenceli vakit geçirdi hem de fiziksel becerilerini geliştirme şansı yakaladı. Spor alanlarında gösterdikleri azim ve enerji, izleyenleri hayran bıraktı.

Öğrencilerin mutluluğuna aileleri, öğretmenleri ve Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri de ortak oldu. Günün sonunda düzenlenen madalya töreninde tüm katılımcı öğrencilere hatıra madalyaları takdim edildi. Tören sırasında öğrencilerin yaşadığı gurur ve heyecan, etkinliğin ne denli anlamlı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Etkinlik, kapanış konuşmaları ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona ererken, öğrenciler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşamanın mutluluğuyla etkinlikten ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da ‘huzur’ uygulamasında 2 bin 888 kişi sorgulandı

Kastamonu’da İl Emniyet Müdürlüğü takımlarınca gerçekleştirilen eş vakitli huzur uygulamasında 2 bin 888 kişi sorgulandı ve 54 iş yeri denetlendi.
Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürlüğüne bağlı 37 takım, 174 çalışanın iştirakiyle, eş vakitli olarak 14 farklı noktada "Kastamonu Huzur" uygulaması gerçekleştirildi. Vilayet merkezinde düzenlenen kontrollerde 2 bin 888 şahıs, 54 umuma açık işyeri ile 789 araç ve şoförü denetlendi.
Yapılan kontrollerde 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıyeten arama kaydı bulunan 2 kuşkulu de yakalandı. "Kastamonu Huzur" uygulaması öncesince gruplarla bir ortaya gelen Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürü Tamer Taş, oluşturdukları 37 grup ve 174 işçi ile kontrol gerçekleştirdiklerini söyledi.
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü olarak şu ana kadar tesis edilen inanç hissinin devamı, halkın huzur ve itimadı için uygulamayı başlatacaklarını belirten Taş, "Trafik güvenliği, terörle gayret, narkotik cürümlerle uğraş ve aranan şahısların yakalanması için topyekun ve bütün gücümüzle bir uygulama başlatacağız. Bu uygulamada maksadımız halkın huzuru, devlete olan itimadı ve şu ana kadar tesis edilmiş olan itimat hissinin sürekliliğini sağlamaktır. Emelimiz cürmü işlenmeden önlemek" biçiminde konuştu.
Taş, takımlardan uygulama esnasında kendi güvenliklerini azami ölçüde sağlamalarını isteyerek, "Sizlere muvaffakiyetler diliyorum. Allah’a emanet olun. Allah ayağınıza taş değdirmesin" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin