Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Down Sendromlu Öğrenciler İçin Özel Spor Etkinliği - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
d23 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
22 Mart, 2025 15:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Down Sendromlu Öğrenciler İçin Özel Spor Etkinliği

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında özel bireyler için anlamlı bir spor etkinliği düzenledi. Karabük’te gerçekleştirilen organizasyonda, down sendromlu öğrenciler için özel olarak hazırlanan çoklu spor parkurunda keyif dolu anlar yaşandı.

Basket atışı, bowling, masa tenisi, hentbol ve badminton istasyonlarından oluşan parkurda öğrenciler, antrenörler ve gönüllü sporcular eşliğinde farklı spor dallarını deneyimleme fırsatı buldu. Etkinlik boyunca öğrenciler hem eğlenceli vakit geçirdi hem de fiziksel becerilerini geliştirme şansı yakaladı. Spor alanlarında gösterdikleri azim ve enerji, izleyenleri hayran bıraktı.

Öğrencilerin mutluluğuna aileleri, öğretmenleri ve Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri de ortak oldu. Günün sonunda düzenlenen madalya töreninde tüm katılımcı öğrencilere hatıra madalyaları takdim edildi. Tören sırasında öğrencilerin yaşadığı gurur ve heyecan, etkinliğin ne denli anlamlı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Etkinlik, kapanış konuşmaları ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona ererken, öğrenciler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşamanın mutluluğuyla etkinlikten ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tutuklandigini ogrenen supheli adliyede camdan atladi ByTLcvgm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tutuklandığını öğrenen şüpheli adliyede camdan atladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan S.K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandığını öğrendikten sonra adliye binasında camdan atlayarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, S.K.’nın adresinde yapılan aramada yaklaşık 100 gram uyuşturucu madde ile 45 adet extacy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, gece saatlerinde avukatına intihar edebileceğini söylediği öne sürülen S.K., sabah saatlerinde sulh ceza hakimliğindeki işlemlerinin ardından tutuklandığını öğrenince panik halde koşarak adliye binasının camından kendini aşağı bıraktı.

Saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda ağır yaralanan S.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin