Karabük Postası tarafından
19 Temmuz, 2017 13:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Gazeteciler Cemiyeti’nden Ürkmezer’e Ziyaret

Karabük Gazeteciler Cemiyeti  Yönetimi Safranbolu Kaymakamlığı görevinin yanı sıra Safranbolu Belediye Başkanlığına da  Kayyum olarak atanan Fatih Ürkmezer'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin  Kaya, Safranbolu’nun Karabük, dolayısı ile ülkemiz açısından çok önemli bir ilçe olduğunu, kendilerinin de gerek tanıtım gerekse hizmetlerin aktarımı noktasında ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Kaymakam/ Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Devletin bana tevdi ettiği her iki görevi de en iyi şekilde yapmak için mesai mefrumu gözetmeksizin çalışmalarımı sürdürüyorum Safranbolu halkı son derece mütevazi ve her şeyin en iyisine layık Belediye Başkanlığı görevimin yanı sıra Asli olan Kaymakamlık görevim nedeniyle Köy Ziyaretlerimi de yapıyorum oralarında sorunlarını yerinde inceliyorum. Vatandaşlarımızla sohbet ediyorum, yine nezaket ziyaretinde bulunan vatandaşlarımı ziyaretlerini kabul ediyorum yaptığım çalışmalarım sırasında bizlere yardımcı olan herkese sizlerin şahsında tüm Safranbolu Halkına teşekkür ederim” dedi Basının gerek ülke, gerek il ve ilçelerin tanıtımında, gerçekleşen hizmetlerin vatandaşa aktarılması keza vatandaşın dertlerinin idarecilere bildirilmesinde çok büyük rol oynadığını ifade eden Ürkmezer;  “ Amacımız bulunduğumuz yöreye en iyi en güzel hizmeti verebilmek. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Sizlerinde destekleri ile bunu başaracak ve hizmet bayrağını her daim en yukarılarda tutacağız. Ben bir kez daha nazik ziyaretlerinden dolayı Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Daha sonra Görüşmeler Sohbet Havasında geçti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri pahalıya patladı: Kovalamaca ile yakalanan motosikletlilere 65 bin lira ceza

Düzce’de akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletliler kovalamaca sonrasında yakalandı. 3 şoföre 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı.
Olay, Kuzey Etraf Yolu’nda meydana geldi. Güzergah üzerinde akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletli küme trafik gruplarının takibine takıldı. Çamköy temas yoluna girerek süratle uzaklaşmaya başlayan motosiklet şoförleri trafik gruplarının kovalamacası sonrasında Koruköy Kavşağı’nda yakalandı. Orta sokaklara girerek kaçmaya devam eden şoförler ise şahin takımlarının çalışması ile yakalandı. Yapılan denetimlerde şoförlerin ehliyetsiz olduğu, kask takmadığı, adapsız ışıkların ve tarzına uygun olmayan aparatların olduğu belirlenince şoförlere 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı. 2 motosiklet yediemin otoparkına çekilirken, grupların şok kontrollerinin ise devam edeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.