Karabük Gazeteciler Cemiyeti’nden Ürkmezer’e Ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Temmuz, 2017 13:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Gazeteciler Cemiyeti’nden Ürkmezer’e Ziyaret

Karabük Gazeteciler Cemiyeti  Yönetimi Safranbolu Kaymakamlığı görevinin yanı sıra Safranbolu Belediye Başkanlığına da  Kayyum olarak atanan Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin  Kaya, Safranbolu’nun Karabük, dolayısı ile ülkemiz açısından çok önemli bir ilçe olduğunu, kendilerinin de gerek tanıtım gerekse hizmetlerin aktarımı noktasında ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Kaymakam/ Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Devletin bana tevdi ettiği her iki görevi de en iyi şekilde yapmak için mesai mefrumu gözetmeksizin çalışmalarımı sürdürüyorum Safranbolu halkı son derece mütevazi ve her şeyin en iyisine layık Belediye Başkanlığı görevimin yanı sıra Asli olan Kaymakamlık görevim nedeniyle Köy Ziyaretlerimi de yapıyorum oralarında sorunlarını yerinde inceliyorum. Vatandaşlarımızla sohbet ediyorum, yine nezaket ziyaretinde bulunan vatandaşlarımı ziyaretlerini kabul ediyorum yaptığım çalışmalarım sırasında bizlere yardımcı olan herkese sizlerin şahsında tüm Safranbolu Halkına teşekkür ederim” dedi

Basının gerek ülke, gerek il ve ilçelerin tanıtımında, gerçekleşen hizmetlerin vatandaşa aktarılması keza vatandaşın dertlerinin idarecilere bildirilmesinde çok büyük rol oynadığını ifade eden Ürkmezer;  “ Amacımız bulunduğumuz yöreye en iyi en güzel hizmeti verebilmek. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Sizlerinde destekleri ile bunu başaracak ve hizmet bayrağını her daim en yukarılarda tutacağız. Ben bir kez daha nazik ziyaretlerinden dolayı Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra Görüşmeler Sohbet Havasında geçti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin