Reklam
Reklam

Karabük Eskipazar Karayolunda kaza 10 yaralı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Şubat, 2022 11:12 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te meydana gelen trafik kazasından nöbetten çıkan Ceza İnfaz Kurumu memurlarının bulunduğu araç aynı istikamette seyreden otomobilin çarpması sonucu takla attı. Kazada Eskipazar açık Cezaevinde görevli 5 İnfaz Koruma memuru ile birlikte 10 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, Karabük – Eskipazar karayolu Han köy mevkiinde meydana geldi. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada S.G. idaresindeki 78 BG 883 plaka sayılı otomobil Karabük istikametine seyrederken, Han köy mevkiine geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı istikamette seyir halinde olan Ahmet Rasim E. (57) idaresindeki 78 AH 718 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile yoldan ceza infaz koruma memurlarının bulunduğu araç takla atarak yolda ters döndü. Ters dönen araçtan kendi imkânları ile çıkan Ahmet Rasim E. (57), Ramazan Ü. (42), Yılmaz U. (61), Erol T. (56) ve Yasin C. (41) ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ambulansları ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine, otomobilde bulunan Lütfiye G. (76) Makbule G. (51) ve Ali G. (72) ise Eskipazar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada otomobil sürücüsü S.G ile Taif G. ise olay yerinde ayakta tedavi edildi.
Ters dönen araçta bulunan 5 kişinin Eskipazar Açık Cezaevinde görevli Ceza İnfaz Koruma memuru olduğu ve sabah nöbetten çıktıkları öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin