Karabük Emniyetinden Ramazan Tedbirleri - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Haziran, 2014 15:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Emniyetinden Ramazan Tedbirleri

Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, vatandaşların Ramazan ayını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için merkez ve ilçelerde emniyet olarak gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Ramazan ayının tüm İslam Alemine  hayırlar getirmesini temenni eden İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever “Ramazan huzur ay’ı, güzellikler ay’ı. İnşallah güzel ve sakin bir Ramazan geçiririz, arkasından da güzel bir Bayrama ulaşırız” dedi.

Ramazan’da insanların oruç tutarken biraz zorlanacaklarını ve 17 saat gibi oruç tutacaklarını ifade eden Müdür Keskin, “Bu nedenle insanlarımızın öfkeleri de biraz artacak, onlarla ilgili olarak da hem kendi personelimize, hem vatandaşlarımıza sakin olmayı diliyoruz” dedi.

Hırsızlık olayları ile ilgili olarak tedbirlerin artırıldığını da ifade eden Keskin, “Huzur ayı olmasına rağmen ekiplerimizi azaltmadık, hatta arttırmaya çalışıyoruz. Ramazan süresince, vatandaşlarımızın, huzur ve güven içerisinde, ziyaretlerini ve alışveriş yapmalarını sağlamak için, kalabalık olan alışveriş merkezlerinin bulunduğu sokaklar, ana arterler ile caddelerde tedbirler artırılmıştır. Halkımızın, huzur ve güven ortamında, Ramazan ayını geçirmelerini sağlamak için en üst düzeyde çalışmalarımız devam edecektir.

Her zaman olduğu gibi halkın huzurlu ve güven ortamını bozacak davranışların, 155 polis imdat hattına bildirilmesini bekliyoruz” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin