Karabük Emniyeti’nden Bayram Tedbirleri - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2014 15:02 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 25.07.2014 08:27
0
0

Karabük Emniyeti’nden Bayram Tedbirleri

Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, bayramda vatandaşların huzuru için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.  .

Trafik önlemleri başta olmak üzere; Vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde yankesiciler ve kapkaççılar ve dolandırıcılara karşı gerekli önlemlerin alındığını kaydeden Tezsever, “Vatandaşlarımızın bayram nedeniyle alış veriş yapığı yerlerde mevcut güven timlerimizin yanı sıra asayiş ekiplerimizin yanı sıra toplum destekli polislerimizden de ekiplerimiz görevlendirildi. O bölgelerde yan kesicilere, dolandırıcılara karşı herhangi bir meydan vermeme konusunda arkadaşlarımız çalışacaklar. Halkımızın yoğun olarak bulunduğu terminal, GAR ve otobüs duraklarında sık sık kontrol edilecek. Şüpheli şahıs, şüpheli durumlara meydan vermeme noktasında arkadaşlarımız devriye hizmetleri verecekler. Bu arkadaşlarımız gerekse resmi gerekse sivil olacaklar. Bayram tatili süresince vatandaşlarımız kendilerini güvende hissetsinler, bayramı bayram gibi yaşamayı kendilerine layık görsünler. Huzur ve güvenlik noktasında emniyet müdürlüğü olarak gerek il merkezinde gerekse ilçe merkezlerinde gerekli güvenlik tedbirlerini en üst seviyede aldık. Bayram dolayısıyla Safranbolu’ya gelecek turistlerle ilgili tedbirlerimizi tekrar gözden geçirdik, ilave tedbirleri aldık” dedi.

Şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlarla ilgili de yollarda uygulama yapacaklarını kaydeden Müdür Tezsever, “Trafik yönünde de tedbirlerimizi en üst seviyede aldık. Vatandaşlarımızın yol güvenliklerini aldık, özellikle şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlarımızın yol güvenliklerini sağlamak amaçlı olsun, uykusuz yorgun araç kullanmalarını önlemeyi amaçlayan bir tedbirler geliştirdik. Özellikle alış veriş yapacak olan vatandaşlarımız şehir içinde özel araçlarını marketlerin önüne kadar çekmesinler. Bir otoparka bıraksınlar” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin