Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2014 15:02 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Emniyeti’nden Bayram Tedbirleri

Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, bayramda vatandaşların huzuru için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.  .

Trafik önlemleri başta olmak üzere; Vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde yankesiciler ve kapkaççılar ve dolandırıcılara karşı gerekli önlemlerin alındığını kaydeden Tezsever, “Vatandaşlarımızın bayram nedeniyle alış veriş yapığı yerlerde mevcut güven timlerimizin yanı sıra asayiş ekiplerimizin yanı sıra toplum destekli polislerimizden de ekiplerimiz görevlendirildi. O bölgelerde yan kesicilere, dolandırıcılara karşı herhangi bir meydan vermeme konusunda arkadaşlarımız çalışacaklar. Halkımızın yoğun olarak bulunduğu terminal, GAR ve otobüs duraklarında sık sık kontrol edilecek. Şüpheli şahıs, şüpheli durumlara meydan vermeme noktasında arkadaşlarımız devriye hizmetleri verecekler. Bu arkadaşlarımız gerekse resmi gerekse sivil olacaklar. Bayram tatili süresince vatandaşlarımız kendilerini güvende hissetsinler, bayramı bayram gibi yaşamayı kendilerine layık görsünler. Huzur ve güvenlik noktasında emniyet müdürlüğü olarak gerek il merkezinde gerekse ilçe merkezlerinde gerekli güvenlik tedbirlerini en üst seviyede aldık. Bayram dolayısıyla Safranbolu’ya gelecek turistlerle ilgili tedbirlerimizi tekrar gözden geçirdik, ilave tedbirleri aldık” dedi.

Şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlarla ilgili de yollarda uygulama yapacaklarını kaydeden Müdür Tezsever, “Trafik yönünde de tedbirlerimizi en üst seviyede aldık. Vatandaşlarımızın yol güvenliklerini aldık, özellikle şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlarımızın yol güvenliklerini sağlamak amaçlı olsun, uykusuz yorgun araç kullanmalarını önlemeyi amaçlayan bir tedbirler geliştirdik. Özellikle alış veriş yapacak olan vatandaşlarımız şehir içinde özel araçlarını marketlerin önüne kadar çekmesinler. Bir otoparka bıraksınlar” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin