Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2014 15:02 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Emniyeti’nden Bayram Tedbirleri

Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, bayramda vatandaşların huzuru için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.  .

Trafik önlemleri başta olmak üzere; Vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde yankesiciler ve kapkaççılar ve dolandırıcılara karşı gerekli önlemlerin alındığını kaydeden Tezsever, “Vatandaşlarımızın bayram nedeniyle alış veriş yapığı yerlerde mevcut güven timlerimizin yanı sıra asayiş ekiplerimizin yanı sıra toplum destekli polislerimizden de ekiplerimiz görevlendirildi. O bölgelerde yan kesicilere, dolandırıcılara karşı herhangi bir meydan vermeme konusunda arkadaşlarımız çalışacaklar. Halkımızın yoğun olarak bulunduğu terminal, GAR ve otobüs duraklarında sık sık kontrol edilecek. Şüpheli şahıs, şüpheli durumlara meydan vermeme noktasında arkadaşlarımız devriye hizmetleri verecekler. Bu arkadaşlarımız gerekse resmi gerekse sivil olacaklar. Bayram tatili süresince vatandaşlarımız kendilerini güvende hissetsinler, bayramı bayram gibi yaşamayı kendilerine layık görsünler. Huzur ve güvenlik noktasında emniyet müdürlüğü olarak gerek il merkezinde gerekse ilçe merkezlerinde gerekli güvenlik tedbirlerini en üst seviyede aldık. Bayram dolayısıyla Safranbolu’ya gelecek turistlerle ilgili tedbirlerimizi tekrar gözden geçirdik, ilave tedbirleri aldık” dedi.

Şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlarla ilgili de yollarda uygulama yapacaklarını kaydeden Müdür Tezsever, “Trafik yönünde de tedbirlerimizi en üst seviyede aldık. Vatandaşlarımızın yol güvenliklerini aldık, özellikle şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlarımızın yol güvenliklerini sağlamak amaçlı olsun, uykusuz yorgun araç kullanmalarını önlemeyi amaçlayan bir tedbirler geliştirdik. Özellikle alış veriş yapacak olan vatandaşlarımız şehir içinde özel araçlarını marketlerin önüne kadar çekmesinler. Bir otoparka bıraksınlar” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Haziran, 2026 13:07 tarihinde yayınlandı
0

OĞUZ SAVCI ANKARA’YA ATANDI! YENİ ADLİYE BİNASININ KARABÜK’E KAZANDIRILMASINDA BÜYÜK EMEKLERİ VARDI…

Karabük’ün yakından tanıdığı cezaevi ve basın savcılığı görevini yürüten, Karabük Cumhuriyet Başsavcı Vekili/Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, bugün yayımlanan 2026 yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Ankara Cumhuriyet Savcısı ve olarak atandı.

Karabük’te görev yaptığı süre boyunca Karabük Adliyesinin gelişimine büyük katkı sağlayan, ihalesi tamamlanan yeni Karabük Adliye binasının şehre kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, terfi niteliğinde bir atama ile Ankara Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Geçtiğimiz aylarda kaleme aldığı “Türk Ceza Kanununun Uzayda İşlenen Suçlara Uygulanabilirliği” adlı kitabı ve hukuk alanındaki makaleleri ile başarılı çalışmalara da imza atan Savcı Yılmaz’ın, Ankara’ya atanması görev yaptığı Karabük Adliyesinde büyük üzüntü yarattı.

Karabük’e yapmış olduğu hizmetlerden ve emeklerinden dolayı Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz’a teşekkür eder, Ankara Cumhuriyet Savcılığı görevinde başarılar dileriz.

Bizi sosyal medyadan takip edin