karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2016 15:01 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Karabük Emniyetinde Darbe Operasyonu: 24 Gözaltı

Gözaltına Alınanların Evinde Arama Yapıldı Karabük Merkez, Safranbolu ve Eskipazar Emniyet Müdürlüklerinde görevli 4 Şube Müdürü, 1 emniyet amiri, 9 komiser ve 10 polis gözaltına alındı. Dün gözaltına alınan Ovacık İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli bir uzman çavuş ise tutuklandı. Karabük’te 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı TSK içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca darbe teşebbüsünde bulunulmasının ardından düzenlenen operasyonlar sürüyor. Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında bu gün düzenlenen operasyonlar da Merkez, Safranbolu ve Eskipazar ilçe emniyet müdürlüklerinde görev yapan 4 Şube Müdürü, 1 emniyet amiri, 9 komiser ve 10 polis gözaltına alındı. Gözaltına alınan 24 emniyet mensubu İl emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Ovacık’ta dün gözaltına alınan İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli Uzman Çavuş E.A. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 24 EMNİYET GÖREVLİSİNİN EVİNDE ARAMA YAPILDI Karabük'te Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında dün gece gözaltına alınan 24 emniyet mensubunun evlerinde arama yapıldı. FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekipleri tarafından il merkezi, Safranbolu ve Eskipazar ilçelerinde görevli, aralarında Şube Müdürü H.A, T.E, M.K, C.K, Emniyet Amiri S.Y, Komiserler H.A, A.B, R.K, Y.K, L.Ş, M.Ç, M.Ö, M.A, Y.T ile polis memurları A.G, İ.F, H.D, T.A, N.K, E.B, Ş.A, E.K, R.Ö ve Ç.Ş oluşan 24 kişi gözaltına alınmıştı. Öte yandan, önceki gün Yenice ilçesinde gözaltına alınan 3 komiserin sorgusu devam ederken, Ovacık İlçe Jandarma Komutanlığında görevli uzman çavuş Erkin Aksu ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Kentte daha öncede soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 emniyet mensubundan 4'ü adli kontrol şartıyla salıverildi, 3'ünün sorgusu ise hala devam ediyor. Ayrıca Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, bazı komiser ve amirlerin de aralarında bulunduğu 28 polis görevden uzaklaştırılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da gece saatlerinde yüksek sese geçit yok

Bolu’da, vatandaşların yoğun şikayeti üzerine gece saatlerinde harekete geçen trafik polisleri geniş çaplı denetim gerçekleştirdi. Uygulamada, abartılı egzoz kullanan, yüksek sesle müzik dinleyen ve trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere cezai işlem uygulandı.
Bolu’da son günlerde gece saatlerinde Kılıçarslan Mahallesi’nde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda yüksek ses ihbarları çoğalması üzerine güvenlik güçleri harekete geçti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbarlar doğrultusunda Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde vatandaşların ihbarda bulunduğu noktalarda şok uygulama yaptı. Kılıçarslan Mahallesi’nde Asayiş Şube Müdürlüğü’nün de destek verdiği denetimde araç içerisinde bulunan vatandaşların kimlik kontrolleri yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren uygulama kapsamında yüksek ses müzik dinleyerek çevreye rahatsızlık veren, abartılı egzoz bulunan, aykırı ışık sistemi bulunan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücülere cezai işlem uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin