Karabük’ü TFF 3.Lig’de temsil eden Karabük Antrenman Yurdu’nun Türkiye Kupası 1.Tur rakibi Bulvarspor oldu.
Karşılaşma 26-28 Eylül tarihlerinde tek maç eleme tarzına nazaran oynanacak ve Karabük Egzersiz Yurdu, Bulvarspor ile İstanbul’da deplasmanda oynayacak.
İstanbul Riva’daki Hasan Doğan Ulusal Kadrolar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen kura çekiminde, Türkiye Kupası 1.Tur’da Bölgesel Amatör Lig’den (BAL) 14, TFF 3. Lig’den 48 ekip yer aldı.


Karabük Egzersiz Yurdu’nun Türkiye Kupası’ndaki rakibi aşikâr oldu
Ordu’da 3 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralandı
Ordu’nun Ünye ilçesinde sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Kaza, Ünye Çevre Yolu üzerindeki Yunus Emre Tüneli çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ordu istikametinden Samsun yönüne seyir eden Cihan Başaran (52) yönetimindeki 34 CHA 716 plakalı hafif ticari araç, yoğun yağış nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Kazayı görünce yaralılara yardım etmek isteyen Mehmet Gölkem Ustaoğlu, 52 AFP 990 plakalı minibüsünü emniyet şeridine park etti. Bu sırada aynı yönde seyreden Murat Aksu yönetimindeki 34 BHR 40 plakalı otomobil de yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak park halindeki minibüse çarptı. 3 aracın karıştığı kazada hafif ticari araç sürücüsü Cihan Başaran ile araçta yolcu olarak bulunan Nermin Başaran ve Recai Güven ile otomobilde bulunan Bahar Aksu, Zümra Aksu ve Serra Aksu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ünye ilçesindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Serra Aksu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol normale döndü.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

