Reklam
Reklam
67921c67cf90f
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Ocak, 2025 13:39 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arka kısmında bulunan otopark alanında yürütülen yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Hastanenin çevresindeki parke taşlarındaki çökmeler düzeltilmeye başlandı. Özellikle otoparka giriş ve çıkış alanlarının da yenilendiği bu çalışmalarda, zemin düzenlemeleri güvenlik önlemleri alınarak devam ediyor. Hastane çevresinin güvenli bir yola sahip olması hedefleniyor. Yetkililer, yenileme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak, yolun hizmete girmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Yetkililer, bu tür iyileştirmelerin sağlık hizmetlerinin kalitesini artırarak, hastaların daha konforlu bir yola kavuşması amacıyla yapıldığını vurguladı. Çalışmalar tamamlandığında, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çevresi, hem hastalar hem de ziyaretçiler için daha güvenli ve kullanışlı bir alan sunacak.

Yenileme çalışmaları sırasında vatandaşların ve hastaların olası rahatsızlıklar için anlayış göstermeleri bekleniyor. Hastane yönetimi, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, modern ve işlevsel bir geçiş alanına sahip olacaklarını duyurdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda sel ve heyelan m7vr43Db
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da sel ve heyelan

Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.

İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.

Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.

Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin