Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
67921c67cf90f
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Ocak, 2025 13:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arka kısmında bulunan otopark alanında yürütülen yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Hastanenin çevresindeki parke taşlarındaki çökmeler düzeltilmeye başlandı. Özellikle otoparka giriş ve çıkış alanlarının da yenilendiği bu çalışmalarda, zemin düzenlemeleri güvenlik önlemleri alınarak devam ediyor. Hastane çevresinin güvenli bir yola sahip olması hedefleniyor. Yetkililer, yenileme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak, yolun hizmete girmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Yetkililer, bu tür iyileştirmelerin sağlık hizmetlerinin kalitesini artırarak, hastaların daha konforlu bir yola kavuşması amacıyla yapıldığını vurguladı. Çalışmalar tamamlandığında, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çevresi, hem hastalar hem de ziyaretçiler için daha güvenli ve kullanışlı bir alan sunacak.

Yenileme çalışmaları sırasında vatandaşların ve hastaların olası rahatsızlıklar için anlayış göstermeleri bekleniyor. Hastane yönetimi, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, modern ve işlevsel bir geçiş alanına sahip olacaklarını duyurdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
universite ogrencilerinden 3 gunde 556 unite kan toplandi xxnGhyVx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Üniversite öğrencilerinden 3 günde 556 ünite kan toplandı

Türk Kızılayı tarafından Bartın Üniversitesi’nde (BARÜ) düzenlenen kan bağış kampanyasında 3 günde 556 ünite kan toplandı

Tük Kızılayı tarafından BARÜ’nün kanında hayat var sloganıyla Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde 14-15-16 Nisan tarihlerinde düzenlenen kan bağış kampanyasında 556 ünite kan toplandı. Kan bağışında bulunan öğrenciler Kızılay yetkililerine kan bağışının sağlık açısından önemini sorarak, yılda kaç kez kan verebilecekleri gibi konularda bilgi istedi. Kızılay görevlilerinin yılda erkeklerin 4 kez, kadınların ise 3 kez kan verebileceğini söylemesi üzerine ise öğrenciler, düzenli olarak kan vermek istediklerini ifade etti.

Türk Kızılay’ı Bartın Şubesi Başkanı Nihat Yalçın, kampanyaya verilen destek nedeniyle BARTIN Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Karabük Kan merkezi ve üniversite yetkilileri ile öğrencilere teşekkür etti.

Yalçın, ’’BARÜ’nin kanında hayat var sloganıyla gerçekleştirdiğimiz kan bağış kampanyası, 21 Nisan tarihinde de üniversitemizin Ağdacı kampüsünde de düzenleyeceğiz. Üniversite öğrencilerimizin kan bağışa karşı duyarlılıkları bizleri çok memnun etti. Çünkü kan bağışında bulunanlar sadece hayat kurtarmıyorlar, kendi sağlıkları için de önemli bir adımı atmış oldular. Ayrıca birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma ve duyarlılık bilincini bir kez daha hatırlatmış oldular’’ diye konuştu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kampanyada ilk kanı ise BARÜ Rektörü Prof Dr. Ahmet Akkaya vererek, üniversite çalışanlarına ve öğrencilerine ortak olmuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin