Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
67921c67cf90f
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Ocak, 2025 13:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arka kısmında bulunan otopark alanında yürütülen yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Hastanenin çevresindeki parke taşlarındaki çökmeler düzeltilmeye başlandı. Özellikle otoparka giriş ve çıkış alanlarının da yenilendiği bu çalışmalarda, zemin düzenlemeleri güvenlik önlemleri alınarak devam ediyor. Hastane çevresinin güvenli bir yola sahip olması hedefleniyor. Yetkililer, yenileme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak, yolun hizmete girmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Yetkililer, bu tür iyileştirmelerin sağlık hizmetlerinin kalitesini artırarak, hastaların daha konforlu bir yola kavuşması amacıyla yapıldığını vurguladı. Çalışmalar tamamlandığında, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çevresi, hem hastalar hem de ziyaretçiler için daha güvenli ve kullanışlı bir alan sunacak.

Yenileme çalışmaları sırasında vatandaşların ve hastaların olası rahatsızlıklar için anlayış göstermeleri bekleniyor. Hastane yönetimi, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, modern ve işlevsel bir geçiş alanına sahip olacaklarını duyurdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yaz meyveleri pazar tezgahlarinda yerini aldi KsOAYfYb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Yaz meyveleri pazar tezgahlarında yerini aldı

Bolu’da pazar tezgahlarında bahar meyvelerinin fiyatları düşerken, yaz meyveleri de yerini almaya başladı.

İhsaniye Mahallesi’nde kurulan Pazartesi Pazarı’nda çilek, erik, karpuz ve kavun gibi yaz meyveleri tezgahlarda yer aldı. Vatandaşların bahar aylarının gözde ürünü olan çağlaya ilgisi azalırken, yaz meyvelerine yöneldiği gözlendi. Yaz meyvelerinin piyasaya çıkmasıyla birlikte çağla fiyatlarında da düşüş yaşandı. Daha önce 300-400 lira bandında olan çağla, 100-150 lira seviyelerine geriledi. Kayısı çağlasının ise 50 ile 100 lira arasında satıldığı görüldü. Tezgahlarda yer alan yaz meyvelerinden çilek yaklaşık 100 liradan, erik ise 200 liradan satışa sunuldu.

“Eriklerde talep fazla”

Pazarda esnaf Tunahan Ünal, özellikle eriğe olan talebin yüksek olduğunu belirterek, “Şu an çağla tercih ediliyor. Çağladan sonra karpuzlarımız gelmeye başladı. Onlar da tercih ediliyor. Zaten artık çileklerimiz dört mevsim oldu. Bazı tezgahlarda erikler var. Eriklere de talep fazla. Kavunların fiyatı biraz pahalı olduğundan çok tercih edilmiyor. En çok çağla, erik ve karpuz tercih ediliyor. Çağlanın fiyatı düştü 300-400 lira olarak başladı. Şu anda 100-150 lira civarı. Kayısı çağlası ise 50 ile 100 lira arasında değişiyor. Bu düşüş böyle devam etmez çünkü çağla bitiyor. Erik başladı artık daha sonrasında erik de düşmeye başlar. Çağlanın bundan sonra tadı gider zaten” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin