Reklam
Reklam
67921c67cf90f
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Ocak, 2025 13:39 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arka kısmında bulunan otopark alanında yürütülen yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Hastanenin çevresindeki parke taşlarındaki çökmeler düzeltilmeye başlandı. Özellikle otoparka giriş ve çıkış alanlarının da yenilendiği bu çalışmalarda, zemin düzenlemeleri güvenlik önlemleri alınarak devam ediyor. Hastane çevresinin güvenli bir yola sahip olması hedefleniyor. Yetkililer, yenileme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak, yolun hizmete girmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Yetkililer, bu tür iyileştirmelerin sağlık hizmetlerinin kalitesini artırarak, hastaların daha konforlu bir yola kavuşması amacıyla yapıldığını vurguladı. Çalışmalar tamamlandığında, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çevresi, hem hastalar hem de ziyaretçiler için daha güvenli ve kullanışlı bir alan sunacak.

Yenileme çalışmaları sırasında vatandaşların ve hastaların olası rahatsızlıklar için anlayış göstermeleri bekleniyor. Hastane yönetimi, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, modern ve işlevsel bir geçiş alanına sahip olacaklarını duyurdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
3 yasindaki kayip cocuk jandarma ekiplerince ormanlik alanda bulundu HGjnFVwZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

3 yaşındaki kayıp çocuk, jandarma ekiplerince ormanlık alanda bulundu

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde oyun oynarken kaybolan 3 yaşındaki çocuk, jandarma ekiplerinin yürüttüğü arama çalışmaları sonucu ormanlık alanda sağ olarak bulunup, ailesine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs ilçesinde 3 yaşındaki erkek çocuğun evlerinin bahçesinde arkadaşlarıyla oynadığı sırada bir anda gözden kaybolduğu bildirildi. Ailenin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde bölgeye sevk edilen 26 personel ve 1 iz takip köpeğinin katılımıyla yapılan aramalarda, kayıp çocuk kısa süre içerisinde evine yaklaşık 950 metre uzaklıktaki ormanlık alanda tek başına bulundu.

Genel sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen çocuk, gerekli kontrollerin ardından ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenilirken, aile jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin