Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Temmuz, 2022 13:25 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Dahil Üç İlde FETÖ Operasyonu

Samsun merkezli  Karabük dahil 3 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturmaları kapsamında, örgütün gizli haberleşme programı ByLock kullanıcısı, örgütün düzenlemiş olduğu protesto eylemine katılan, haklarında örgütsel faaliyetleri olduğuna dair ifadeler bulunan, örgüte müzahir dernek üyelikleri bulunanlara ve ByLock içeriklerinde isimleri geçen bazıları özel sektör iş yeri çalışanı olan 4 şüpheliyi yakalamaya yönelik bu sabah eş zamanlı operasyon düzenlendi. Samsun merkezli düzenlenen operasyonda, Samsun’da 2, Tokat’ta 1 ve Karabük’te 1 kişi olmak üzere toplam 4 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
9aa13403 bebd 4b4f a3a7 3fed96d19c4d
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
31 Mayıs, 2026 14:54 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Eskipazar Millet Bahçesi hizmete açıldı

Eskipazar ilçesinde yapımı tamamlanan Eskipazar Millet Bahçesi, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış programına AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Eskipazar Kaymakamı Kübra Ustaoğlu, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, önceki dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Eskipazar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Millet Bahçesi’nin önemli bir sosyal yaşam alanı olduğunu belirterek, “Hemşehrilerimizin hizmetine sunulan bu güzel eserin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Açılışın ardından vatandaşlarımızla bayramlaşarak Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu birlikte yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Millet Bahçesi’ne ismi verilen AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ise duygu dolu bir konuşma yaptı. Eskipazar’ın doğup büyüdüğü memleket olduğunu vurgulayan Keskinkılıç, “Her sokağında hatıram olan güzel ilçemde böyle anlamlı bir esere ismimin verilmesi benim için büyük bir onur ve gurur kaynağı oldu. Bu vefakâr düşünce beni ayrıca duygulandırdı. Başta Belediye Başkanımız Serkan Cıva olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eskipazar’a hizmet etmeye aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt da yaptığı konuşmada, ilçede bayram sevincini vatandaşlarla paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “AK Parti belediyeciliğinin eser ve hizmet anlayışını Eskipazar’da sürdürmeye devam ediyoruz. İlçeye değer katacak Millet Bahçesi’nin hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Cıva’dan Vatandaşlara Teşekkür

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva ise yağışlı havaya rağmen açılış programına yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. İlçenin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade eden Cıva, “Daha yaşanılabilir bir Eskipazar için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Açılış programı, vatandaşlarla gerçekleştirilen bayramlaşma ve sohbetlerin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin