Reklam
Reklam
6746cee641703
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 10:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Dahil “Kuyu-46” Operasyonlarında 166 Şüpheli Yakalandı

 İçişleri Bakanlı Ali Yerlikaya, 56 ilde mali suç örgütlerine yönelik düzenlenen “Kuyu-46” operasyonlarında 166 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre; Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırşehir, Konya, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Ordu, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tokat, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Batman, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Osmaniye ve Düzce’de mali suç örgütlerine yönelik “KUYU-46” operasyonları düzenlendi. 56 ilde düzenlenen operasyonlar sonucu 166 şüpheli yakalanırken şüphelilerin; tefecilik, kamu kurum ve kuruluşlarının zararına yönelik nitelikli dolandırıcılık, kişilere karşı nitelikli dolandırıcılık, parada sahtecilik, resmi ve özel belgede sahtecilik, vergi usul kanununa muhalefet suçlarından haklarında soruşturma başlatıldı. Operasyonlar sonucu; 20 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği ile çok sayıda çek ve senet ele geçirildi. Ayrıca sahte plaka basılan bir atölye deşifre edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbu iletisim fakultesinde kurmaca film gosterimleri gerceklestirildi FPQ25Bhx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

KBÜ İletişim Fakültesi’nde kurmaca film gösterimleri gerçekleştirildi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesinde düzenlenen etkinlikte, öğrencilerin hazırladığı kurmaca filmler izleyiciyle buluşurken film afişleri de sergilendi.

Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen “Bitirme Projesi Kurmaca Film Gösterimleri ve Film Afişleri Sergisi”, öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı çalışmaları sanatseverlerle buluşturdu.

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan film afişleri sergisinin açılışıyla başlayan programda, Kısa Film Projesi dersi kapsamında Doç. Dr. Burak Türten ve Dr. Öğr. Üyesi Musa Ak danışmanlığında hazırlanan “İstasyon”, “Son Misafir”, “Mektup”, “Mahrumiyet”, “Kerem” ve “Tereddüt” adlı kurmaca filmler gösterildi.

Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Fakülte Dekanı Prof. Dr. Kemal Avcı, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Bulut, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burak Türten’in yanı sıra öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Prof. Dr. Kemal Avcı, öğrencilerin teorik bilgilerini uygulamayla birleştirmelerinin önemine dikkat çekerek, ortaya çıkan eserlerin fakültenin üretim odaklı eğitim anlayışının somut bir göstergesi olduğunu söyledi.

Gösterimlerin ardından filmler üzerine değerlendirmelerde bulunulurken, öğrencilerin hazırladığı projeler katılımcılardan beğeni topladı.

Karabük’te ve Türkiye’nin farklı şehirlerinde çekilen filmlerin önümüzdeki dönemde çeşitli film festivallerinde Karabük Üniversitesini temsil etmesi hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin