Reklam
Reklam
66ab47aad098f jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2024 11:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Dahil “Kıskaç-24” Operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde FETÖ’ye yönelik son 4 gündür devam eden “Kıskaç-24” operasyonlarında 55 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, KOM Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çorum, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kütahya, Ordu, Manisa, Mersin, Rize, Samsun, Siirt, Tekirdağ ve Yalova’da FETÖ’ye yönelik “Kıskaç-24” operasyonları düzenlendi. Son 4 gündür devam eden operasyonlarda 55 şüpheli yakalanırken şüphelilerin, örgütün sözde “Askeri Mahrem Yapılanması ve Emniyet Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgüt içerisinde sorumlu şahıslarla irtibatlı oldukları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
5a625a42 9078 469d 8831 c93ec3b41f0c
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
08 Haziran, 2026 09:53 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
1

CHP’li Erten’in cansız bedenine ulaşıldı

Dün Yenice yolundan dönerken mola verdikleri sırada çaya düşerek kaybolan CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Karabük-Zonguldak kara yolunun Yeşilköy mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Yenice’den Karabük yönüne gitmekte olan ve içinde CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in (72) bulunduğu 78 ACD 559 plakalı otomobil, yolculuk sırasında tuvalet molası verdi. Araçtan inen Erten, Filyos Çayı kenarında dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten suya yuvarlandı. Akıntıya kapılan Erten, kısa sürede gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece boyunca dere kenarında ve su üzerinde termal drone ile sürdürülen çalışmalarda Erten’e ulaşılamadı. Sabahın aydınlanmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden yoğunlaştırıldı.

Çaya düşen 72 yaşındaki Mustafa Erten, yaklaşık 11 saat sonra baraj kapağında ölü olarak bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin