Reklam
Reklam
DC
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
25 Mart, 2024 12:32 tarihinde yayınlandı
0

Karabük D.Ç. Anadolu Lisesi Türkiye Üçüncüsü Oldu

18-22 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Okul Sporları Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonasında mücadele eden Karabük Demir Çelik Anadolu Lisesi, Konya Spor Lisesi’ni 4-0 yenerek Türkiye Üçüncüsü oldu.

Bartın’daki bölge finallerini ve Düzce’deki Türkiye yarı finallerini namağlup geçen Karabük Demir Çelik Anadolu Lisesi Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasını üçüncü olarak tamamladı.

Bu önemli başarıdan dolayı öğrencileri ve onları bu başarıya götüren Okul Müdürü Ender Kan, antrenör Gökhan Berat’ı, velileri ve tüm ekibi tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “İlimizin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda başarılarımız gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Öğrencilerimiz başarılara doymuyor. Bizim de her zaman ifade ettiğimiz gibi öğrencilerimizden beklentimiz hem akademik başarıda hem de sosyal, kültürel ve sportif başarılarda kendilerini geliştirmeleri.  Sportif alanda çeşitli müsabakalara İlimizden, okullarımızdan katılım sağlanması bizleri oldukça mutlu ediyor. Katılımın olması son derece önemli. Bu anlamda başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi. (Ramazan Öztürk)

Karabuk D.C. Anadolu Lisesi Turkiye Ucuncusu Oldu jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin