Karabük Cumhur İttifakının İl Başkanlarından Sandık Çağrısı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mayıs, 2023 23:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Cumhur İttifakının İl Başkanlarından Sandık Çağrısı

Cumhur İttifakında yer alan AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partisi Karabük il başkanları ortak bir açıklama yaparak 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandıklara sahip çıkılması noktasında çağrı yaptı.

Ortak bildiride yapılan açıklamada, “Milletimiz TBMM’de çoğunluğu 323 milletvekiliyle Cumhur İttifakı’na vererek, yasamada nasıl bir tablo istediğini göstermiştir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan, en yakın rakibi Kılıçdaroğlu’na 2 milyon 538 bin fark atmış ve yüzde 49,52 oy almıştır. Ancak arada bu kadar büyük fark olmasına rağmen sistemin yüzde 50 artı 1 oy şartı sebebiyle Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalmıştır. Milletimizin bu iradesinin başımızın üstünde yeri vardır. Allah’ın izniyle ikinci turda sizlerin güçlü destekleri ile rekor bir oy ve oranla milletimiz Recep Tayyip Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı görevini tekrar 5 yıllığına tevdi edecektir” denildi.

28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülke ve millet için bir dönüm noktasının olduğunun aktarıldığı açıklamada, “Türkiye yüzyılında lider ülke konumuna gelebilmemiz için, istikrarın ve güvenin devam etmesi için, Büyük ve Güçlü Türkiye için, Türkiye Yüzyılı yolunda emin adımlarla hep birlikte yürümemiz için sizlerin Recep Tayyip Erdoğan’a vereceği oylar çok büyük bir önem arz etmektedir. Tam Bağımsız Türkiye için Yüzyılın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar güçlü bir şekilde seçilebilmesi için siz değerli hemşerilerimizden 28 Mayıs Pazar günü güçlü bir destek istiyoruz. 28 Mayıs tarihinde sandığa gidelim ve sandıklara hep birlikte sahip çıkalım” ifadelerine yer verildi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin