Karabük Cumhur İttifakının İl Başkanlarından Sandık Çağrısı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mayıs, 2023 23:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Cumhur İttifakının İl Başkanlarından Sandık Çağrısı

Cumhur İttifakında yer alan AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partisi Karabük il başkanları ortak bir açıklama yaparak 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandıklara sahip çıkılması noktasında çağrı yaptı.

Ortak bildiride yapılan açıklamada, “Milletimiz TBMM’de çoğunluğu 323 milletvekiliyle Cumhur İttifakı’na vererek, yasamada nasıl bir tablo istediğini göstermiştir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan, en yakın rakibi Kılıçdaroğlu’na 2 milyon 538 bin fark atmış ve yüzde 49,52 oy almıştır. Ancak arada bu kadar büyük fark olmasına rağmen sistemin yüzde 50 artı 1 oy şartı sebebiyle Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalmıştır. Milletimizin bu iradesinin başımızın üstünde yeri vardır. Allah’ın izniyle ikinci turda sizlerin güçlü destekleri ile rekor bir oy ve oranla milletimiz Recep Tayyip Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı görevini tekrar 5 yıllığına tevdi edecektir” denildi.

28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülke ve millet için bir dönüm noktasının olduğunun aktarıldığı açıklamada, “Türkiye yüzyılında lider ülke konumuna gelebilmemiz için, istikrarın ve güvenin devam etmesi için, Büyük ve Güçlü Türkiye için, Türkiye Yüzyılı yolunda emin adımlarla hep birlikte yürümemiz için sizlerin Recep Tayyip Erdoğan’a vereceği oylar çok büyük bir önem arz etmektedir. Tam Bağımsız Türkiye için Yüzyılın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar güçlü bir şekilde seçilebilmesi için siz değerli hemşerilerimizden 28 Mayıs Pazar günü güçlü bir destek istiyoruz. 28 Mayıs tarihinde sandığa gidelim ve sandıklara hep birlikte sahip çıkalım” ifadelerine yer verildi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
toptan ali osmanlari cogaltmamiz lazim VWzGY7pa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Toptan, “Ali Osman’ları Çoğaltmamız Lazım”

Çaycuma’da, Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’nın Avukat Ali Osman Odabaş’ın yaşamını konu alan kitabının tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, “Cumhuriyet çok başarılı oldu ancak daha gidecek yolumuz var. Bunun için Ali Osman Odabaş’ları çoğaltmamız lazım.” dedi.

Programda konuşan yazar Hikmet Yazıcı, eserin klasik bir biyografi olmadığını belirterek, Odabaş’ın hayatının “sessizce iyilik yapmanın ve paylaşmanın” önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

Avukat Ali Osman Odabaş ise Yolgeçen köyünden çıktığını hiç unutmadığını vurgulayarak, yıllardır kazandığını topluma geri verdiğini ve kapısını çalan kimseyi geri çevirmediğini söyledi.

Toplantıya protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda düzenlenen imza gününde yaklaşık 200 kitap okurlarla buluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin