Karabük Çiçek Açtı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Mayıs, 2014 14:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Çiçek Açtı

Karabük Belediyesi tarafından caddelere, parklara, yeşil alanlara ve yol kenarlarına dikilen çiçeklerin açmasıyla kent rengarenk oldu.

Karabük Belediyesinin  kış aylarından bu yana caddelere, refüjlere, parklara ve yol kenarlarına diktiği çiçekler, baharla birlikte renk cümbüşü yarattı. Kentin ana güzergahlarına dikilen çiçekler güzel bir görüntü oluşturdu. Mor ve sarı menekşe, kırmızı, sarı ve beyaz güller, karanfiller ile oluşturulan geometrik şekiller görsel şölen yarattı.

Halkın güzel tepkiler verdiği bu çalışmaların devam edeceğini söyleyen Belediye  Başkanı Rafet Vergili; “Daha çalışmalarımızın başındayız. İlimize giren her vatandaş ve misafirler güllerle karşılaşacak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin