Reklam
Reklam
67176a56d07c7
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
22 Ekim, 2024 12:03 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Cezaevi Kanalizasyon İhalesi Yapıldı

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük T Tipi Kapalı ve Açık Ceza Kurumu için gerçekleştirilen kanalizasyon şebeke hattı yapım ihalesinin tamamlandığını açıkladı.

Şahin, cezaevi kanalizasyon şebekesinin baştan sona yenileneceğini söyledi.

Şahin açıklamasında, “Karabük Valimiz Mustafa Yavuz, Milletvekilimiz Ali Keskinkılıç ve AK Parti Karabük İl Başkanımız Ferhat Salt ile birlikte konuyu yakından takip ettik. Durumu Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a ilettik ve sağ olsun, Sayın Bakanımızın talimatlarıyla ihale süreci hızla tamamlandı,” dedi.

Projenin maliyetinin 9.046.501,38 TL olduğu bilgisini paylaşan Şahin, yer tesliminin ardından işin 300 gün içerisinde tamamlanacağını belirtti. Yapılacak olan çalışmalar kapsamında 3 bin 782 metre uzunluğunda, 400 mm çapında koruge boru döşeneceğini ve yaklaşık 88 adet parsel bacası inşa edileceğini ifade eden Şahin, yeni şebeke hattının Karabük Belediyesi’nin mevcut kanalizasyon ağına bağlanacağını söyledi. Milletvekili Şahin, bu önemli proje için sağlanan ödenekten dolayı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin