Reklam
Reklam
67176a56d07c7
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
22 Ekim, 2024 12:03 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Cezaevi Kanalizasyon İhalesi Yapıldı

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük T Tipi Kapalı ve Açık Ceza Kurumu için gerçekleştirilen kanalizasyon şebeke hattı yapım ihalesinin tamamlandığını açıkladı.

Şahin, cezaevi kanalizasyon şebekesinin baştan sona yenileneceğini söyledi.

Şahin açıklamasında, “Karabük Valimiz Mustafa Yavuz, Milletvekilimiz Ali Keskinkılıç ve AK Parti Karabük İl Başkanımız Ferhat Salt ile birlikte konuyu yakından takip ettik. Durumu Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a ilettik ve sağ olsun, Sayın Bakanımızın talimatlarıyla ihale süreci hızla tamamlandı,” dedi.

Projenin maliyetinin 9.046.501,38 TL olduğu bilgisini paylaşan Şahin, yer tesliminin ardından işin 300 gün içerisinde tamamlanacağını belirtti. Yapılacak olan çalışmalar kapsamında 3 bin 782 metre uzunluğunda, 400 mm çapında koruge boru döşeneceğini ve yaklaşık 88 adet parsel bacası inşa edileceğini ifade eden Şahin, yeni şebeke hattının Karabük Belediyesi’nin mevcut kanalizasyon ağına bağlanacağını söyledi. Milletvekili Şahin, bu önemli proje için sağlanan ödenekten dolayı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vs
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Haziran, 2026 14:22 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da süne sürvey çalışmaları tamamlandı

Safranbolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Süne Mücadelesi Programı kapsamında ilçeye bağlı köylerde süne sürvey çalışmaları tamamlandı.

Teknik personeller tarafından Davutobası, Alören, Değirmencik, Karapınar, Düzce ve Ağaçkese köylerinde gerçekleştirilen arazi incelemelerinde, hububat ekili alanlarda süne yoğunluğu kontrol edildi.

Yapılan sürvey ve değerlendirmeler sonucunda, bölgedeki süne popülasyonunun ekonomik zarar eşiğinin altında olduğu belirlendi. Bu nedenle söz konusu alanlarda kimyasal mücadele yapılmasına gerek olmadığı ifade edildi.

Yetkililer, ürün verim ve kalitesini olumsuz etkileyebilen süne zararlısına karşı çalışmaların belirlenen program doğrultusunda sürdürüleceğini, üreticilerin ise tarım teşkilatlarının bilgilendirmelerini takip etmelerinin önem taşıdığını kaydetti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin