Reklam
Reklam
67176a56d07c7
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
22 Ekim, 2024 12:03 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Cezaevi Kanalizasyon İhalesi Yapıldı

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük T Tipi Kapalı ve Açık Ceza Kurumu için gerçekleştirilen kanalizasyon şebeke hattı yapım ihalesinin tamamlandığını açıkladı.

Şahin, cezaevi kanalizasyon şebekesinin baştan sona yenileneceğini söyledi.

Şahin açıklamasında, “Karabük Valimiz Mustafa Yavuz, Milletvekilimiz Ali Keskinkılıç ve AK Parti Karabük İl Başkanımız Ferhat Salt ile birlikte konuyu yakından takip ettik. Durumu Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a ilettik ve sağ olsun, Sayın Bakanımızın talimatlarıyla ihale süreci hızla tamamlandı,” dedi.

Projenin maliyetinin 9.046.501,38 TL olduğu bilgisini paylaşan Şahin, yer tesliminin ardından işin 300 gün içerisinde tamamlanacağını belirtti. Yapılacak olan çalışmalar kapsamında 3 bin 782 metre uzunluğunda, 400 mm çapında koruge boru döşeneceğini ve yaklaşık 88 adet parsel bacası inşa edileceğini ifade eden Şahin, yeni şebeke hattının Karabük Belediyesi’nin mevcut kanalizasyon ağına bağlanacağını söyledi. Milletvekili Şahin, bu önemli proje için sağlanan ödenekten dolayı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
7c5bc2c1 1efd 4115 b66f 121c040d7dfb
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
06 Mayıs, 2026 13:34 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 992 kazada 24 kişi hayatını kaybetti

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2025 yılı Karayolu Trafik Kaza İstatistikleri’ne göre Karabük’te meydana gelen trafik kazalarında 24 kişi yaşamını yitirirken, bin 427 kişi yaralandı.

TÜİK verilerine göre Karabük genelinde yıl içerisinde toplam 992 trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 24 kişi hayatını kaybederken, bin 427 kişi de yaralandı. Açıklanan rakamlar, kentte trafik güvenliği konusunda dikkat çeken tabloyu ortaya koydu.

Batı Karadeniz illeri arasında yer alan Karabük’teki can kaybı sayısı dikkat çekerken, komşu illerde de benzer sonuçlar yaşandı. Zonguldak’ta 7 bin 576 kazada 28 kişi hayatını kaybederken 2 bin 704 kişi yaralandı. Bartın’da ise 657 kazada 13 kişi yaşamını yitirirken, bin 14 kişi yaralandı.

Türkiye genelinde ise 2025 yılı boyunca 288 bin 321 ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 6 bin 35 kişi hayatını kaybederken, 403 bin 937 kişi yaralandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin