Karabük Birlik Medya'dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Karabük Haber Postası
66f13b46a28e1 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Eylül, 2024 12:56 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Birlik Medya’dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Karabük Birlik Medya Yöneticisi İhsan Ersözlü, Karabük Postası Yazı İşleri Müdürü Nurettin Acar ve Bölgenin Sesi Gazetesi Haber Müdürü Sadık Arslan, Karabük Defterdarlığı’na atanan Hülya Yelimlieş ile Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Uğur Kahraman’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Ziyaret sırasında konuşan Karabük Birlik Medya Yöneticisi İhsan Ersözlü, “Her iki değerli yöneticiye de yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Karabük için hayırlı hizmetlerde bulunacaklarına eminiz” dedi.

Karabük Defterdarı Hülya Yelimlieş, ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Karabük halkına en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Vergi Dairesi Müdürü Uğur Kahraman ise yaptığı açıklamada, “Görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek ve vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak birinci önceliğimizdir. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.

Ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşirken, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bas
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
17 Nisan, 2026 15:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Birlik Medya kapılarını öğrencilere açtı

Karabük Üniversitesi Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu  Radyo–Televizyon Programcılığı Bölümü öğrencileri, proje çalışmaları kapsamında Karabük’ün 70 yıllık basın geçmişine ışık tutan Karabük Birlik Medya’yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında gazete çalışanlarıyla bir araya gelen öğrenciler, hem mesleki deneyimler hakkında bilgi aldı hem de projeleri için çekimler gerçekleştirdi. Öğrenciler ayrıca Birlik Medya ortaklarından Şafak Zeki Akca ile de görüşerek, medya sektörü ve habercilik üzerine değerlendirmelerini dinledi.

Dijital ve geleneksel haberciliğin ele alındığı ziyarette, öğrencilere sektörün işleyişi, haber üretim süreçleri ve medya alanındaki dönüşüm hakkında bilgiler aktarıldı.

Gazete çalışanları, öğrencilere kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, mesleki gelişimlerine katkı sunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin