blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Eylül, 2024 12:56 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Birlik Medya’dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Karabük Birlik Medya Yöneticisi İhsan Ersözlü, Karabük Postası Yazı İşleri Müdürü Nurettin Acar ve Bölgenin Sesi Gazetesi Haber Müdürü Sadık Arslan, Karabük Defterdarlığı’na atanan Hülya Yelimlieş ile Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Uğur Kahraman'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler. Ziyaret sırasında konuşan Karabük Birlik Medya Yöneticisi İhsan Ersözlü, "Her iki değerli yöneticiye de yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Karabük için hayırlı hizmetlerde bulunacaklarına eminiz" dedi. Karabük Defterdarı Hülya Yelimlieş, ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Karabük halkına en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı. Vergi Dairesi Müdürü Uğur Kahraman ise yaptığı açıklamada, "Görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek ve vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak birinci önceliğimizdir. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim" dedi. Ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşirken, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Ekim, 2025 14:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti Kadın Kolları Üst Düzey Heyeti Karabük’te

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili  Tuğba Işık Ercan, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz ile MKYK Üyeleri  Hatice Çakmak ve Mine Meydancı, Karabük’te bir dizi temaslarda bulundu.

Heyet, ziyaret programına AK Parti Karabük İl Başkanlığı ile başladı. Burada İl Başkanı Ferhat Salt ile teşkilat çalışmaları, kadınların siyasetteki öncü rolü ve Türkiye Yüzyılı vizyonu üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Salt, “AK Kadınların fedakarlıklarıyla, inançla ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kıymetli Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

İl Başkanlığı ziyaretinin ardından heyet, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya  ile bir araya geldi. Görüşmede belediye hizmet anlayışı ve kadınların şehir hayatına katkıları ele alındı. Başkan Çetinkaya, “Birlik ve dayanışma ile şehrimizi daha güçlü yarınlara taşırken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sunmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

blank

 VALİ MUSTAFA YAVUZ’A ZİYARET

AK Parti Kadın Kolları heyeti son olarak Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Karabük Milletvekilleri  Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Cem Şahin’in eşi Esra Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Kadın Kolları Başkanı  Hülya Uluçay ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Vali Mustafa Yavuz, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan da ev sahipliği ve misafirperverliklerinden ötürü Vali Yavuz’a teşekkürlerini iletti.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin