blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Ocak, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Berberler ve Kuaförler Odasında Işık güven tazeledi

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Erol Işık, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
Kısaca Berberler ve Kuaförler Odası olarak bilinen Karabük Sağlık, Temizlik, Güzellik ve Bakım Hizmetleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın genel kurulu, Karabük Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
12 yıldır oda başkanlığı görevini yürüten mevcut başkanı Erol Işık’ın karşısına, Karabük’te kuaförlük yapan Emirhan Bayraktar aday olarak çıktı.
Divan başkanlığını Karabük Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ın yaptığı kongrede, adaylar kısa birer konuşma yaptı.
Zaman zaman gergin anların yaşandığı kongrede, konuşmalar sırasında tartışmalar çıktı. Adayların taraftarlarının birbirlerinin üzerine yürümesi üzerine, Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet ekipleri salona müdahale ederek olayların büyümesini önledi.
Konuşmaların ardından yapılan seçimde toplam 243 oy kullanıldı. Oylardan 6’sı geçersiz sayılırken, mevcut başkan Erol Işık 134 oy alarak yeniden başkan seçildi. Rakibi Emirhan Bayraktar ise 103 oyda kaldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 08:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Alevlerin küle çevirdiği fabrika içerden görüntülendi

Düzce’de strafor fabrikasında çıkan yangın 2.5 saatlik çalışma ile söndürülürken, alevlerin küle çevirdiği fabrika içerden görüntülendi.
Düzce’de bir strafor fabrikasında çıkan yangın, ekiplerin yaklaşık 2,5 saat süren yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının ardından fabrikada büyük çapta hasar meydana gelirken, alevlerin küle çevirdiği üretim alanları içerden görüntülendi.
Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek fabrikanın büyük bölümünü sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve emniyet ekipleri sevk edildi. Strafor malzemenin yanıcı yapısı nedeniyle alevlerin hızla yayılması, söndürme çalışmalarını güçleştirdi. Ekipler, yangının çevredeki alanlara ve bitişiğindeki tesislere sıçramaması için yoğun çaba harcadı. Yaklaşık 2,5 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları uzun süre devam etti.

Küle dönen fabrika içerden görüntülendi
Yangın sonrası fabrikada oluşan hasar fabrika içerisinden kayda alındı. Görüntülerde üretim alanlarının tamamen kullanılamaz hale geldiği, makinelerin eridiği ve fabrikanın büyük bölümünün küle döndüğü görüldü. Yangınla ilgili can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Yangının çıkış nedeni yapılacak teknik incelemenin ardından netlik kazanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin