Karabük Belediyesinden toplu taşıma güncellemesi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
24 Ekim, 2023 11:34 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:54
0
2

Karabük Belediyesinden toplu taşıma güncellemesi

Karabük Belediye Başkanlığı Ulaşım A.Ş., “Sözünün Eri Belediyecilik” anlayışıyla 30 dakika olan aktarma süresini 40 dakikaya çıkardı. Karabük’te toplu taşıma kartıyla 40 dakika içerisinde farklı bir hat kullanmanız dahilinde karttan ücret alınmayacağını duyuruldu.

Karabük’e uzun bir dönem şehir içi toplu taşımacılığı kısıtlı yapılıyordu. Bu yıl Nisan ayında önce 60 adet otobüs kazandırmak için hazırlıklar tamamlandı. Daha sonra yeni otobüs ve minibüsler için de 150 adet şoför alımı için kollar sıvandı. Temmuz ayında ise Karabük halkına, yeni otobüsler ve şoförler hizmet vermeye başladı. Karabük Belediyesi, 23 Ekim tarihi itibarıyla toplu taşıma kartı olan vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlamak için yeni bir düzenleme getirdi. Yapılan açıklamaya göre, toplu taşıma kartına sahip olanlar, 40 dakika içerisinde farklı toplu taşıma aracı ile seyahatlerinde aktarma yapabiliyor ve bu durumdan ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyor.

Karabük Belediyesi, bu yeni uygulama ile vatandaşların toplu taşımayı daha rahat ve hesaplı bir şekilde kullanabilmesine olanak sağlamayı hedefliyor. Artık tek bir ücretle bir araçtan diğerine geçiş yapılabileceği için vatandaşlar daha az maliyetle daha fazla ulaşım imkânına sahip olacak.

Karabük Belediye Başkanlığı’nın açıklamasında, bu hizmetin vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını ve toplu taşımayı daha da cazip hale getireceğini belirtti. Ayrıca, bu uygulamanın trafiği rahatlatacağı ve araç kullanma ihtiyacını azaltacağı da vurgulandı.

KARABÜK GENELİNDE İNDİ BİNDİ ÜCRETİ TARİH OLSUN

Karabük Belediyesi’nin toplu taşıma kartı sahiplerine sunulan bu avantajlı hizmeti, kent halkının memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Vatandaşlar, artık aktarmalar için ekstra ücret ödeme zorunluluğu olmadığı belirtildi. Böylece özellikle öğrenciler, daha esnek bir şekilde seyahat edebilir ve toplu taşıma sistemini daha fazla tercih edebilir. Öğrenciler ise, gün içerisinde tüm ulaşımlarda indi bindi ücretinin kaldırılmasını talep etti.

Karabük Belediyesi’nin bu yenilikçi hizmeti, bölgede yaşayan vatandaşlara kaliteli ve erişilebilir bir ulaşım imkânı sunmayı hedefliyor. Bu düzenleme, başka şehir ve belediye yönetimleri için de bir örnek teşkil ederek, toplu taşımayı geliştirmek ve vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına ilham olabilir. (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin