Reklam
Reklam
671bf05e95d49
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
25 Ekim, 2024 22:25 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi’nden Toplu Sünnet Etkinliği

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik düzenlediği toplu sünnet etkinliğini Kanyon Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz olarak sünnet edilen çocukların bu özel gününü daha da anlamlı kılmak için organize edilen etkinliğe, Ak Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, misafirlere yapılan yemek ikramı ile başladı;ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla devam etti.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya yaptığı konuşmada, “Bugün burada, Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getiren yavrularımızın mürüvvetini kutluyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu ve heyecanı görmek bizleri hem gururlandırıyor hem de duygulandırıyor. Rabbim, bugün sünnetini yaptığımız evlatlarımızın ileride nikahlarını da görmeyi nasip etsin. İlk mürüvvetini gerçekleştirdiğimiz çocuklarımızın düğünlerine de hep birlikte şahit olmayı diliyorum” dedi.

Toplu sünnet etkinliği takı töreni sonrası toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

671bf0adc7061
671bf0bb6056b
Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin