Karabük Belediyesi'nden Ramazan Ayı Denetimi - Karabük Haber Postası
firin
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
28 Şubat, 2025 12:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi’nden Ramazan Ayı Denetimi

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, mübarek Ramazan ayı öncesinde kent genelinde faaliyet gösteren fırın, pastane ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerde denetim gerçekleştirdi.

Ekipler, üretim yerlerinde hijyen koşulları, gramaj uygunluğu ve son kullanma tarihi kontrollerini titizlikle yaparak, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla işletmeleri denetledi. Standartlara uymayan işletmelere gerekli uyarılarda bulunan zabıta ekipleri, halk sağlığını tehdit eden durumlara karşı önlem aldı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, gerçekleştirilen denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Mübarek Ramazan ayı öncesi, vatandaşlarımızın güvenle alışveriş yapabilmesi ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi için denetimlerimizi sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, ekmek ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerde hijyen ve kalite standartlarına uygunluğu titizlikle kontrol ediyor. Hemşehrilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli, bu yüzden gerekli hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
madende elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mGtdqqev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Madende elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında yaşanan olayda 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçinin emekliliğine ise 1 ay kaldığı ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında çalışan Suat Kulakçı (42), elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazanın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kulakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kulakçı, ambulansla hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İşçinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Kulakçı’nın emeklilik işlemlerine hazırlandığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin