Reklam
Reklam

Karabük Belediyesi’nden Ramazan Ayı Denetimi

firin
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
28 Şubat, 2025 12:24 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, mübarek Ramazan ayı öncesinde kent genelinde faaliyet gösteren fırın, pastane ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerde denetim gerçekleştirdi.

Ekipler, üretim yerlerinde hijyen koşulları, gramaj uygunluğu ve son kullanma tarihi kontrollerini titizlikle yaparak, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla işletmeleri denetledi. Standartlara uymayan işletmelere gerekli uyarılarda bulunan zabıta ekipleri, halk sağlığını tehdit eden durumlara karşı önlem aldı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, gerçekleştirilen denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Mübarek Ramazan ayı öncesi, vatandaşlarımızın güvenle alışveriş yapabilmesi ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi için denetimlerimizi sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, ekmek ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerde hijyen ve kalite standartlarına uygunluğu titizlikle kontrol ediyor. Hemşehrilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli, bu yüzden gerekli hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin