Reklam
Reklam
firin
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
28 Şubat, 2025 12:24 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi’nden Ramazan Ayı Denetimi

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, mübarek Ramazan ayı öncesinde kent genelinde faaliyet gösteren fırın, pastane ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerde denetim gerçekleştirdi.

Ekipler, üretim yerlerinde hijyen koşulları, gramaj uygunluğu ve son kullanma tarihi kontrollerini titizlikle yaparak, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla işletmeleri denetledi. Standartlara uymayan işletmelere gerekli uyarılarda bulunan zabıta ekipleri, halk sağlığını tehdit eden durumlara karşı önlem aldı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, gerçekleştirilen denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Mübarek Ramazan ayı öncesi, vatandaşlarımızın güvenle alışveriş yapabilmesi ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi için denetimlerimizi sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, ekmek ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerde hijyen ve kalite standartlarına uygunluğu titizlikle kontrol ediyor. Hemşehrilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli, bu yüzden gerekli hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
esini odunla doverek oldurdu gWzArx4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Eşini odunla döverek öldürdü

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.

Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.

Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin