Reklam
Reklam
program
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
12 Mart, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Halkı İftar Sofrasında Buluşacak

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini ve toplumsal dayanışma ruhunu en güçlü şekilde yaşatmak amacıyla anlamlı bir organizasyona imza atıyor. Belediye, 15 Mart 2025 Cumartesi günü, şehrin iki önemli noktasında geniş katılımlı iftar programları düzenleyecek.

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak amacıyla şehrin iki farklı noktasında iftar programı düzenliyor. 15 Mart 2025 Cumartesi günü gerçekleşecek organizasyonla, vatandaşlar aynı sofrada bir araya gelerek oruçlarını açacak.

İFTAR SOFRALARI İKİ NOKTADA KURULACAK

Karabük Belediyesi’nin organize ettiği iftar programı, şehrin merkezi noktalarından Kemal Güneş Caddesi (Hürriyet) ve Fevzi Fırat Caddesi (İstasyon) üzerinde gerçekleştirilecek. Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde hazırlanan iftar sofraları, vatandaşları bir araya getirerek dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirecek.

 “RAMAZAN’IN BEREKETİNİ HEP BİRLİKTE PAYLAŞACAĞIZ”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ramazan’ın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayarak, tüm vatandaşları iftar sofralarında buluşmaya davet etti. Başkan Çetinkaya açıklamasında şunları söyledi: “Ramazan ayı, manevi değerlerimizi en güçlü şekilde hissettiğimiz, paylaşmanın ve yardımlaşmanın öneminin arttığı mübarek bir dönemdir. Karabük Belediyesi olarak, hemşehrilerimizle aynı sofrada buluşmak, gönüllerimizi birleştirmek ve Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamak için bu iftar programlarını düzenliyoruz. Şehrimizin farklı noktalarında kuracağımız sofralar, sadece bir buluşma değil, kardeşliğimizi pekiştiren, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren önemli bir vesile olacak. Karabük’ün her köşesinde Ramazan ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel sofralarımıza bekliyor, Ramazan ayının Karabük’e, ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdz ereglili ogretmenler turkiyenin en iyi 24 dijital egitim projesine girdi 66wMSWQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz. Ereğlili Öğretmenler Türkiye’nin En İyi 24 Dijital Eğitim Projesine Girdi

Ankara’daki ulusal konferansta 800 başvuru arasından sıyrılan iki eğitimci, dijital ekosistem projeleriyle ilçeye büyük gurur yaşattı.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Dr. Birsen Güneri ile Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Müzeyyen Merve Bakangöz, büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Birliği destekli, Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF iş birliğiyle yürütülen “Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi Projesi” kapsamında düzenlenen ulusal konferansta ilçeyi temsil eden öğretmenler, hazırladıkları çalışmalarla dikkat çekti.

“İyi Uygulama Örnekleri” arasına seçildiler

Ankara’da 5-6 Mayıs 2026 tarihlerinde gerçekleşen programda öğretmenlerin sunduğu projeler, Türkiye genelinde 800 başvuru arasından seçilen en iyi 24 çalışma arasına girdi. Bu sonuçla Kdz. Ereğli’nin dijital dönüşüm ve teknoloji odaklı eğitim vizyonu ulusal düzeyde tescillenmiş oldu.

“Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, “Çağın gerekliliklerine uygun, teknolojiyle bütünleşmiş bir eğitim anlayışını ilçemizde yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Öğretmenlerimizin ulusal düzeyde böylesine önemli bir platformda iyi uygulama örnekleriyle yer alması bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Kdz. Ereğli olarak akademik başarıların yanında dijital yetkinlikleri yüksek, yenilikçi eğitim ortamları oluşturmayı önemsiyoruz. İlçemizi başarıyla temsil eden kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin