blank
Mustafa Akgün tarafından
14 Şubat, 2025 12:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Belediyesi’nden Dolandırıcılık Uyarısı

Karabük Belediyesi, son günlerde Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve belediyenin adı kullanılarak vatandaşlardan para talep edildiğine dair tespitler üzerine bir uyarı yayımladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Karabük Belediyesi’nin veya Başkan Çetinkaya’nın hiçbir kişi ya da kurumdan bağış, yardım veya herhangi bir ad altında maddi talepte bulunmadığı vurgulandı. Vatandaşların bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları istendi. Şüpheli bir durumla karşılaşan vatandaşların derhal Emniyet güçlerine veya Karabük Belediyesi’ne bildirimde bulunmaları gerektiği belirtildi. Ayrıca, belediyenin resmi duyurularının ve hizmetlerinin yalnızca resmi hesaplar üzerinden paylaşıldığı hatırlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin