Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Mart, 2022 14:36 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesinden Denetimler

(Haber Merkezi) Karabük Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri  Ramazan ayı öncesinde şehir genelindeki fırınlarda gramaj, hijyen, kaçak yapılaşma ve üretim normlarına uygunluk gibi alanlarda denetimler yaparken, marketlerde de  hijyen, son tüketim tarihlerinin geçip geçmediği ve fahiş fiyat denetimi yaptı.

Sağlık ve hijyen konusunda esnafların dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunan Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri periyodik aralıklarla yapılan denetimlerin devam edileceğini bildirdi.
Zabıta ekiplerinin sık sık denetim yaparak halkın huzur ve güvenliğini sağladığını belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemli. Denetimlerimizi esnafımızı zor durumda bırakmak için değil, evine yiyecek götüren vatandaşların hijyenik koşullarda üretilmiş gıdaları tüketebilmeleri için yapıyoruz. Esnafımızın genel manada bilinçli olduğunu da görüyoruz. Bu duyarlılık için esnafımıza da ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Bütün vatandaşlarımızın Ramazan ayını şimdiden tebrik ediyorum dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede hafif ticari arac sarampole devrildi 1 olu 2 yarali 5D1hhnj1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin