Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Mart, 2022 14:36 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesinden Denetimler

(Haber Merkezi) Karabük Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri  Ramazan ayı öncesinde şehir genelindeki fırınlarda gramaj, hijyen, kaçak yapılaşma ve üretim normlarına uygunluk gibi alanlarda denetimler yaparken, marketlerde de  hijyen, son tüketim tarihlerinin geçip geçmediği ve fahiş fiyat denetimi yaptı.

Sağlık ve hijyen konusunda esnafların dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunan Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri periyodik aralıklarla yapılan denetimlerin devam edileceğini bildirdi.
Zabıta ekiplerinin sık sık denetim yaparak halkın huzur ve güvenliğini sağladığını belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemli. Denetimlerimizi esnafımızı zor durumda bırakmak için değil, evine yiyecek götüren vatandaşların hijyenik koşullarda üretilmiş gıdaları tüketebilmeleri için yapıyoruz. Esnafımızın genel manada bilinçli olduğunu da görüyoruz. Bu duyarlılık için esnafımıza da ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Bütün vatandaşlarımızın Ramazan ayını şimdiden tebrik ediyorum dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 20
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 09:58 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te sağanak ve dolu su taşkınlarına neden oldu

Karabük’te etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle bazı bölgelerde sel ve su taşkınları meydana geldi. Yıkılan yaya köprüsü nedeniyle mahsur kalan 3 vatandaş ekipler tarafından kurtarıldı.

Eskipazar ilçesine bağlı Köyceğiz köyünde sel sonucu yıkılan yaya köprüsü nedeniyle mahsur kalan 3 vatandaş, İl Özel İdaresi ekiplerinin iş makinesi yardımıyla kurtarıldı. Tamışlar Köyü Aşağı Emiroğlu Mahallesi’nde ise yükselen sel sularının tıkadığı menfez nedeniyle köy yolunun yaklaşık 50 metrelik bölümü çöktü. Zarar gören menfez nedeniyle yol ulaşıma kapandı. Ekipler tarafından yolun giriş ve çıkış noktalarında emniyet şeridi çekilerek güvenlik önlemi alındı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ile İl Genel Meclis üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

Öte yandan merkeze bağlı Kamış köyü ile Yenice ilçesinde etkili olan dolu yağışının ardından doğa beyaza büründü. Dolu nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin