blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Belediyesinden 29 Ekim’e özel etkinlik

Karabük Belediyesi, Cumhuriyet’in 102. yılı münasebetiyle çocuklar ve ailelerine yönelik özel bir aktiflik düzenleyecek.
Cumhuriyet Bayramı Aile Atölyesi ismiyle gerçekleştirilecek aktiflik, 25 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da Karabük Bilim Merkezi’nde yapılacak. Aktiflikte 4-10 yaş aralığındaki çocuklar, 3D kalemle bayrak tasarımı, Türk bayrağı imali, "Cumhuriyet Emin Ellerde" hatıra panosu ve yüz boyama üzere çeşitli atölye çalışmalarına katılabilecek.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, etkinliğe ait yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 102. yılını büyük bir gururla kutlarken, çocuklarımızın ulusal kıymetlerimizi tanıması ve aileleriyle birlikte bu coşkuyu paylaşması bizim için çok değerli. Cumhuriyet şuurunu çocuk yaşta kazandırmak, geleceğe yapılabilecek en kıymetli yatırımdır. Bu kapsamda düzenlediğimiz Aile Atölyesi aktifliğiyle hem öğrenmeye hem de birlikte üretmeye imkân tanıyoruz." dedi.
Başkan Çetinkaya, tüm Karabüklü aileleri aktifliğe davet ederek, "Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu daima birlikte yaşayalım." tabirlerini kullandı.
Etkinlik, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Karabük Belediyesi ve TÜBİTAK iş birliğiyle gerçekleştirilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Eryılmaz’dan BEUN’a sosyal sorumluluk projesi desteği

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Erdal Eryılmaz, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi’ni ziyaret ederek toplumsal sorumluluk projelerine takviye olacaklarını tabir etti.
Genel Müdür Erdal Eryılmaz ve mali işler Sorumlusu Memnun Kaya, Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Avni Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette sıhhat alanında yapılabilecek toplumsal aktiflik projeleri, öğrencilere yönelik farkındalık çalışmaları ve mahallî iş birlikleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Eryılmaz, bölgedeki eğitim kurumlarıyla sürdürülen iş birliklerinin ehemmiyetine vurgu yaparak, "Üniversitelerimizle ortak çalışmalar yürütmek, hem gençlerimizin sağlıklı hayat şuurunu artırıyor hem de toplumsal farkındalığı güçlendiriyor. Turizm Fakültemizle ilerleyen süreçte toplumsal sorumluluk projelerinde birlikte yer almaktan memnuniyet duyacağız" dedi.
Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Avni Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, "Hastane yalnızca sıhhat hizmeti sunmakla kalmayıp, toplumun her kısmına ulaşan toplumsal projelere öncülük etmesi çok pahalı. Öğrencilerimizin de bu cins etkinliklerde aktif rol alması, onların hem mesleksel hem de insani gelişimlerine katkı sağlayacaktır" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.