blank
Yusuf Korkmaz tarafından
03 Nisan, 2024 15:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Çetinkaya, Mazbatayı Aldı, Koltuğa Oturdu

31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti'den Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya, mazbatasını alarak makamına oturdu. Belediye önünde kalabalığa hitap eden Çetinkaya;  hep beraber Karabük'ü inşa ve imar edeceklerini belirterek, tüm Karabüklülere teşekkür etti 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinin ardından AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya, mazbatasını alarak, görevine başladı. 15 Yıldır Karabük Belediye Naşkanlığı yapan Rafet Vergli’nin son yerel seçimlerde Karabük Belediye Başkanlığını kaybetmesi ve AK Parti’nin adayı Özkan Çetinkaya’nın Belediye Başkanlığını kazanması nedeniyle, Karabük Belediyesinde yeni dönem başladı. ÇETİNKAYA MAZBATASINI ALDI 31 Mart 2024 yerel seçimlerini zaferle sonuçlandıran Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Merkez İlçe Seçim Kuruluna giderek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Caner Yılmaz’dan  mazbatasını aldı. Başkan Çetinkaya’ya AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç, önce ki dönem Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam, AK Parti Karabük Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay, AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Semih Can Güzel, AK Parti Karabük İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya; “Parti teşkilatı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Karabük halkına ediyorum” dedi. "HEP BİRLİKTE ÇALIŞARAK ŞEHRİ İNŞA VE İMAR EDECEĞİZ " Saat 14.30’da Belediye Başkanlığı mazbatasını alan Özkan Çetinkaya, Karabük Adliyesi önünden partililer ile birlikte Karabük Belediyesine geldi. Burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Karabük’ün yeni Belediye Başkanı Özkan Çetikaya yaptığı konuşmada “Hep beraber Karabük Belediyesi olarak  Milletvekillerimizle, Teşkilatımızla, Belediye Personelimizle çalışarak hep birlikte şehrimizi hem imar, hem inşa, hem de hemşerilerimizin  gönlünü ihya ederek fazlasıyla şehrimizi müreffeh bir seviyeye çıkartmak için çaba göstereceğiz.  Bugün bizleri yalnız bırakmadınız hepinize teşekkür ediyorum.  İlk dediğimiz noktadayız birlik, beraberlik, kardeşlik ve çok çalışmak, daha güzel bir Karabük.Karabük Belediyesinde Belediye Başkanlığı yapmış ve bugün hayatta olamayanları rahmetle yad eden Çetinkaya;  "Hayatta olan diğer Belediye Başkanlarımızı da hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum" dedi. Başkan Çetinkaya yapmış olduğu bu konuşmasının ardından Karabük Belediye Başkanlığı makamına geçerek, başkanlık koltuğuna oturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da ulaşıma zam yapıldı

Bolu’da toplu taşımaya yüzde 33, ticari taksilere ise yüzde 25 artırım yapıldı. Özel halk otobüslerinde tam bilet, 25 liradan 34 liraya yükseltilirken, öğrenci bileti ise 18 liradan 24 liraya yükseltildi.
Bolu Sürücüler ve Arabacılar Esnaf Odası’nın talebi üzerine, Bolu Belediyesi Haziran ayı meclis oturumunda, özel halk otobüsü ve ticari taksi ulaşım fiyatlarına artırım yapılmasına dair hazırlanan gündem unsuru görüşüldü. Kent içi ulaşımda kullanılan özel halk otobüsleri ve taksilerde uygulanması istenen fiyat artışı oy birliğiyle kabul edildi. Bu kapsamda toplu taşımada yüzde 33, ticari taksilerde ise yüzde 25 artırım yapılmasına karar verildi. Özel halk otobüslerinde tam bilet fiyatı 25 liradan 34 liraya, öğrenci bileti ise 18 liradan 24 liraya yükseldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin