Karabük Belediyesi Yeşil Alan Çalışmalarına Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
66ee9804498fa jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
21 Eylül, 2024 12:55 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi Yeşil Alan Çalışmalarına Devam Ediyor

Karabük Belediyesi, şehrin yeşil alanlarını daha estetik ve yaşanabilir hale getirmek için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, şehrin dört bir yanında düzenli olarak çim biçme, yabani ot temizliği ve peyzaj çalışmaları yaparak park ve bahçelerin bakımını gerçekleştiriyor.

Ayrıca, belirlenen alanlarda çimlendirme çalışmalarıyla şehrin yeşil dokusu korunup geliştiriliyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yapılan çalışmalara ilişkin açıklamasında, “Karabük’ü daha yeşil ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için parklarımızda ve yeşil alanlarımızda düzenli bakım çalışmalarını sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza temiz ve bakımlı yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kamyonetin carpip 16 metre savurdugu adam kurtarilamadi iemeMS3d
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kamyonetin çarpıp 16 metre savurduğu adam kurtarılamadı

Samsun’da kamyonetin çarpması sonucu 16 metre savrulan 45 yaşındaki Mehmet Altunkaya, yoğun bakımdaki 10 günlük hayat mücadelesini kaybetti.

Kaza, 13 Mart’ta Atakum ilçesi Körfez Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı ile 5051. Sokak kesişiminde saat 19.20’de meydana geldi. Çöplerden plastik toplayarak geçimini sağlayan 45 yaşındaki Mehmet Altunkaya, kendisine çarpan kamyonetin etkisiyle yoldan 16 metre savrularak ağır yaralandı. Aracın çarpmasıyla kalbi duran Altunkaya’nın kafatası, omuriliği ve birçok kemiği kırıldı, bacaklarındaki deri ise kemikten ayrıldı. Ağır yaralanan Altunkaya, sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılarak hayata döndürülürken, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi’nde yoğun bakıma kaldırıldı. 10 gündür yaşam mücadelesi veren Altunkaya, bugün hayata gözlerini yumdu.

Kazaya karışan kamyonetin sürücüsü S.S. (27), Atakum Şehit Recep Tokur Polis Merkezi’nde şüpheli sıfatıyla olayla ilgili verdiği ifadesinde, yolda seyir halindeyken Mehmet Altunkaya’nın aniden yola atladığını, kornaya bastığını ancak duramayarak şahsa çarptığını, frene basma vaktinin olmadığını, şahsa aracın sağ tarafıyla vurduktan sonra aracını durdurarak yanına gidip yardımcı olduğunu ve suçunun olmadığını savunmuştu.

Mehmet Altunkaya’nın eşi Zübeyde Altunkaya (42), eşinin bugün hayatını kaybettiğini, cenazesinin yarın ikindi namazını müteakip Terme ilçesinin Hüseyinmescid Mahallesi’nde aile mezarlığına defnedileceğini söyledi.

Acılı eş Zübeyde Altunkaya, çok büyük üzüntü içerisinde olduğunu, 10 yaşında yüzde 96 zihinsel engelli oğlunun babasının öldüğünü anlamadığını ve hala babasını yanına çağırdığını, eşine çarpıp ölümüne sebep olan S.S.’nin ise serbest olduğunu belirterek adalet istediğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin