Haber Merkezi tarafından
19 Haziran, 2025 11:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Belediyesi Sünnet Şöleni başvuruları başladı

Karabük Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleni organizasyonu için 2025 yılı başvuru sürecini başlattı. Etkinlik kapsamında çocuklara, uzman sağlık personeli tarafından hijyenik koşullarda ve ücretsiz olarak sünnet hizmeti verilecek.

Başvurular Karabük Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi (KAMER) ve 444 21 78 numaralı Hemşehri İletişim Merkezi aracılığıyla yapılabiliyor. Programa katılacak çocukların 6 yaş ve üzerinde olması ve sağlık açısından herhangi bir engelinin bulunmaması gerekiyor. Etkinliğin kontenjanı 40 kişi ile sınırlandırıldı.

Sünnet kıyafetleri ve organizasyona dair tüm masraflar Karabük Belediyesi tarafından karşılanacak.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, çocukların bu özel günlerinde yanlarında olmayı önemsediklerini ve programın sağlık ve güvenlik kurallarına uygun şekilde düzenlendiğini belirtti.

Detaylı bilgi ve başvuru için vatandaşlar Karabük Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi’ne başvurabilir ya da Hemşehri İletişim Merkezi’ni arayabilir.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da yol kenarına atılan sigara izmariti, kuru otları yaktı

Bolu’da kara yolu kenarındaki otluk alanda atılan sigara izmariti nedeniyle çıkan yangın grupların müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, D-100 kara yolu Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, yol kenarına kimliği belgisiz kişi ya da şahıslarca atılan sigara izmariti, otluk alandaki kuru otları tutuşturdu. Kısa müddette büyüyen alevler yaklaşık 200 metrekarelik alana yayıldı. Yangına birinci müdahaleyi, o sırada bölgeden geçen bir beton mikseri yaptı. Mikserin içindeki suyu otluk alana boşaltan şoför, alevlerin büyümesini engelledi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Bolu Belediyesi İtfaiye takımları, yangına müdahale ederek kısa müddette denetim altına aldı. Soğutma çalışmalarının akabinde yangın büsbütün söndürüldü.
Polis grupları, yangına sebep olan kişi ya da şahısların tespiti için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin