Karabük Belediyesi Su Şebeke Hatlarını Yeniliyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
66c3190e1a7bc jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Ağustos, 2024 13:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi Su Şebeke Hatlarını Yeniliyor

Karabük Belediyesi, şehir genelinde su şebeke hatlarını yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, kullanım ömrünü tamamlamış olan su şebeke hatlarını yenileyerek, şehrin su altyapısını daha güvenli ve verimli hale getirmeyi hedefliyor.

Bu kapsamda, 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan 101 No’lu Sokakta gerçekleştirilen çalışmalarda, toplamda 120 metre içme suyu şebeke hattı imalatı tamamlandı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yenileme çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şehrimizin altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet sunmak adına su şebeke hatlarımızı yeniliyoruz. Eskiyen hatların değiştirilmesi, su kayıplarını minimize ederek daha sürdürülebilir bir su yönetimi sağlamamıza yardımcı olacak. Ekiplerimiz, ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde çalışmalarını sürdürecek ve Karabük halkının ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermek için çaba göstermeye devam edecektir.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede yamactan kopan dev kayalar insaat halindeki binanin ustune dustu APwlpeRQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Gümüşhane’de yamaçtan kopan dev kayalar, inşaat halindeki binanın üstüne düştü

Gümüşhane’de gece saatlerinde yamaçtan kopan dev kayalar, inşaat halindeki binaya zarar verdi.

Olay, Gümüşhane merkez Yenimahalle Mahallesi Kazımkarabekir Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartman inşaatının arkasında bulunan dağ yamacından kopan dev kayalar, inşaat alanına düştü. Büyük gürültüyle yaşanan olayda inşaat halindeki bina zarar gördü. Gece saatlerinde meydana gelen olay nedeniyle çevre binalarda yaşayan vatandaşlar da tedirginlik yaşadı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgede güvenlik önlemi alarak çevrede inceleme yaptı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin