Karabük Belediyesi Sinek ve Haşereyle Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
66e81c57d7d17 jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Eylül, 2024 14:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi Sinek ve Haşereyle Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor

Karabük Belediyesi, halk sağlığını koruma amacıyla kent genelinde sinek ve haşere ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karabük Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gündüzleri sivrisinek ve karasinek larvaları, kemirgenler, kene ve bit gibi zararlıların yayılımını engellemek için kapsamlı çalışmalar yürütürken, geceleri ise sivrisinek ve karasineklerin erginlerine karşı ilaçlama faaliyetlerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Karabük Belediyesi olarak, kentimizin her köşesinde yürüttüğümüz ilaçlama çalışmaları ile halkımızın sağlığını korumak ve zararlı haşerelerden kaynaklı olumsuzlukları ortadan kaldırmak için kararlıyız. Amacımız, Karabük’ü daha temiz, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmektir. Ekiplerimiz, tüm mahallelerimizde titizlikle çalışarak haşere yoğunluğunu kontrol altında tutuyor,” dedi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program doğrultusunda, tüm mahallelerde düzenli olarak ilaçlama çalışmalarına devam ederek, özellikle yaz aylarında artan sinek ve haşere yoğunluğunu azaltmayı hedefliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin