Reklam
Reklam
22
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
03 Mart, 2025 12:20 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi, Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Destek Olmaya Devam Ediyor

Karabük Belediyesi, mübarek Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik desteklerini sürdürüyor.

Belediyeye bağlı aşevi, her gün sıcak yemek hizmeti sunarken, temel gıda maddelerinden oluşan kumanya paketleri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Aşevinde hazırlanan yemekler, ekipler tarafından belirlenen adreslere götürülerek vatandaşlara teslim ediliyor.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğini belirterek, bu süreçte ihtiyaç sahibi hemşehrilerinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Çetinkaya, “Ramazan ayı, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, paylaşmanın önemini hatırlatan mübarek bir dönemdir. Karabük Belediyesi olarak, aşevimiz ve sosyal yardım ekiplerimizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya, onlara destek sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Karabük Belediyesi, Ramazan ayı boyunca gerçekleştireceği çeşitli etkinliklerle de vatandaşların manevi atmosferi en güzel şekilde yaşamalarını sağlıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta sifir atikta yeni donem basliyor KkGKSMd7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta sıfır atıkta yeni dönem başlıyor

Zonguldak Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ Atık Yönetim Sistemi’nin tanıtım programı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in katılımıyla düzenlenen programa belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personeli katılım sağladı.

Çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve modern belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ sistemi ile geri dönüştürülebilir atıkların kaynağında ayrıştırılması ve geri dönüşüm süreçlerine vatandaşlarımızın aktif katılım sağlaması hedefleniyor.

Sistem kapsamında vatandaşlarımız, teslim ettikleri geri dönüştürülebilir atıklar karşılığında puan kazanacak; elde edilen puanlar Belediye Sıfır Atık Marketi’nde kullanılabilecek. Böylece hem çevre bilincinin artırılması hem de sıfır atık kültürünün yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Programda konuşan Başkan Tahsin Erdem, iklim değişikliğiyle mücadelenin yalnızca bugünün değil, geleceğin de en önemli sorumluluklarından biri olduğuna dikkat çekerek, çevre odaklı projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Tanıtım programında ayrıca sistemin işleyişi hakkında katılımcılara detaylı bilgilendirme yapıldı.

Zonguldak Belediyesi olarak çevreyi koruyan, geri dönüşümü teşvik eden ve sürdürülebilir yaşam kültürünü güçlendiren projeleri hayata geçirmeye devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin