Karabük Belediyesi, Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Destek Olmaya Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
22
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
03 Mart, 2025 12:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi, Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Destek Olmaya Devam Ediyor

Karabük Belediyesi, mübarek Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik desteklerini sürdürüyor.

Belediyeye bağlı aşevi, her gün sıcak yemek hizmeti sunarken, temel gıda maddelerinden oluşan kumanya paketleri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Aşevinde hazırlanan yemekler, ekipler tarafından belirlenen adreslere götürülerek vatandaşlara teslim ediliyor.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğini belirterek, bu süreçte ihtiyaç sahibi hemşehrilerinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Çetinkaya, “Ramazan ayı, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, paylaşmanın önemini hatırlatan mübarek bir dönemdir. Karabük Belediyesi olarak, aşevimiz ve sosyal yardım ekiplerimizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya, onlara destek sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Karabük Belediyesi, Ramazan ayı boyunca gerçekleştireceği çeşitli etkinliklerle de vatandaşların manevi atmosferi en güzel şekilde yaşamalarını sağlıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
viraji alamayan tir bariyerlere saplandi surucu yaralandi rvhmEi65
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Virajı alamayan tır bariyerlere saplandı: Sürücü yaralandı

Gümüşhane’nin Tekke beldesinde, Gümüşhane istikametine seyir halindeki tırın virajı alamayarak yan yatması sonucu sürücü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tekke beldesinden Gümüşhane istikametine hareket halinde olan 61 AID 410 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak yan yattı ve bariyerlere saplandı. Meydana gelen kazada sürücü Sultan Y. (48) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin