Karabük Belediyesi, Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Destek Olmaya Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
22
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
03 Mart, 2025 12:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi, Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Destek Olmaya Devam Ediyor

Karabük Belediyesi, mübarek Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik desteklerini sürdürüyor.

Belediyeye bağlı aşevi, her gün sıcak yemek hizmeti sunarken, temel gıda maddelerinden oluşan kumanya paketleri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Aşevinde hazırlanan yemekler, ekipler tarafından belirlenen adreslere götürülerek vatandaşlara teslim ediliyor.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğini belirterek, bu süreçte ihtiyaç sahibi hemşehrilerinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Çetinkaya, “Ramazan ayı, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, paylaşmanın önemini hatırlatan mübarek bir dönemdir. Karabük Belediyesi olarak, aşevimiz ve sosyal yardım ekiplerimizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya, onlara destek sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Karabük Belediyesi, Ramazan ayı boyunca gerçekleştireceği çeşitli etkinliklerle de vatandaşların manevi atmosferi en güzel şekilde yaşamalarını sağlıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kiz cocugu attigi mesajla kurtarildi 4 gozalti ngjlcwKV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kız çocuğu attığı mesajla kurtarıldı: 4 gözaltı

Samsun’un Atakum ilçesinde alıkonulduğunu iddia ederek cep telefonundan mesaj atıp yardım isteyen 16 yaşındaki kız çocuğu, polis ekiplerince kurtarıldı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi 5082 Sokak üzerindeki bir bekar evinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki B.B. adlı kız çocuğu uyuşturucu içilen ortamda alıkonulduğunu ve evden çıkmasına izin verilmediğini ileri sürerek bir yakınına cep telefonuyla mesaj atıp yardım istedi. Olay polise haber verildi. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Polis ekipleri tarafından eve yapılan baskında B.B. adlı kız çocuğu kurtarılırken, evde N.T. (17) adlı bir kız çocuğunun daha bulunduğu tespit edildi. Yapılan incelemelerde evde bulunan şahısların uyuşturucu kullandıkları tespit edildi. Operasyonda uyuşturucu içme aparatları ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili yardım isteyen kızın ablası E.G. (20) ile N.B. (19), C.K. (23) ve C.Ö.Ç. (27) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin