Karabük Belediyesi, Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Destek Olmaya Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
22
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
03 Mart, 2025 12:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi, Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Destek Olmaya Devam Ediyor

Karabük Belediyesi, mübarek Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik desteklerini sürdürüyor.

Belediyeye bağlı aşevi, her gün sıcak yemek hizmeti sunarken, temel gıda maddelerinden oluşan kumanya paketleri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Aşevinde hazırlanan yemekler, ekipler tarafından belirlenen adreslere götürülerek vatandaşlara teslim ediliyor.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğini belirterek, bu süreçte ihtiyaç sahibi hemşehrilerinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Çetinkaya, “Ramazan ayı, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, paylaşmanın önemini hatırlatan mübarek bir dönemdir. Karabük Belediyesi olarak, aşevimiz ve sosyal yardım ekiplerimizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya, onlara destek sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Karabük Belediyesi, Ramazan ayı boyunca gerçekleştireceği çeşitli etkinliklerle de vatandaşların manevi atmosferi en güzel şekilde yaşamalarını sağlıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxxa
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 14:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük, 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karabük’te düzenlenen etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye genelinde olduğu gibi Karabük’te de büyük bir coşku ve geniş katılımla kutlandı.

Kutlamalar, Yenişehir’deki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından anıttaki tören sona erdi.

Program, Yeni Mahalle Spor Salonu’nda devam etti. Yoğun katılımın olduğu etkinlik öncesinde Vali Oktay Çağatay ve eşi Hande Çağatay, öğrencilerin hazırladığı resim sergisini gezerek eserler hakkında bilgi aldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan salondaki programda, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştirdi.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen ortaokullar arası şiir okuma yarışmasında birinci olan Öğlebeli Osmangazi Ortaokulu öğrencisi Elif Nur Meküer “Nisan Çiçekleri” adlı şiiriyle, Mimar Sinan Ortaokulu öğrencisi Ömer Faruk Yavaşcı ise “23 Nisan” adlı şiiriyle sahne aldı.

Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali Oktay Çağatay ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya tarafından takdim edildi.

Programda ayrıca; Nene Hatun Anaokulu öğrencilerinin “Kırmızı Beyaz Bayrağım” gösterisi, TOKİ Cevizkent Bahaddin Gazi İlkokulu öğrencisi Muhammed Ali Balcı’nın şiir dinletisi, Şehit Mehmet Dinçel İlkokulu öğrencilerinin “Mübarek Bayrak” ve Demir Çelik İlkokulu öğrencilerinin “Vatan Marşı” performansları izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Kompozisyon yarışmasında birinci olan Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencisi Umut Başkurt, “23 Nisan: Çocukların Omuzlarındaki Gelecek” başlıklı yazısını okudu. Şirinevler Şehit Ercan Hırçın İlkokulu öğrencilerinin “Ay Yıldızlı Bayrağım” gösterisi ve Özel Karabük Final Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin sergilediği yöresel oyunlar programa renk kattı.

Kutlama programı, Mimar Sinan Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı “Bir Başkadır Benim Memleketim” adlı gösteri ile sona erdi.

Programa;  Vali Oktay Çağatay ve eşi Hande Çağatay, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Baro Başkanı Av. Emrah Köklü, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdür Vekili Erdem Kadıoğlu, POMEM Müdürü Koray Yalınkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin