Karabük Belediyesi Mart Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleşti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
ramazan 2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
06 Mart, 2025 12:25 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi Mart Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleşti

Karabük Belediyesi’nin Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek, ilgili kararlar alındı. Belediye Meclisi üyeleri, kentteki projeler ve yapılacak hizmetlerle ilgili kararlar almak üzere bir araya geldi.

Toplantı, Başkan Çetinkaya’nın açılış konuşmasının ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesiyle devam etti. Maddeler arasında, altyapı yatırımları, çevre düzenlemeleri ve çeşitli belediye hizmetleriyle ilgili kararlar yer aldı. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, meclis üyelerinin görüş ve önerilerini dikkate alarak, alınan kararların Karabük halkı için en verimli şekilde uygulanacağını belirtti. Kararların görüşülmesinin ardından, toplantı sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin