blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Kasım, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Belediyesi hibe destekleriyle önemli yatırımlar yapacak

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, hibe destekleriyle yapılacak olan yatırımların kentin gelişimine büyük katkı sunacağını belirtti.
Karabük Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın birinci birleşimi yapıldı. Belediye Başkanı Çetinkaya toplantıda yaptığı konuşmada Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan sıfır atık uygulamaları için 3 milyon TL hibe ve 1 adet minibüs desteği alınacağını duyurdu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sağlanacak hibe desteğinin de mecliste kabul edilmesiyle yapılacak yatırımlardan bahseden Çetinkaya, “Bu hibe ile çok amaçlı kapalı spor alanı, tenis kortları, basketbol sahaları, kaykay parkuru ve açık hava fitness alanları gibi tesislerin inşa edilmesi ve mevcut alanların yenilenmesi planlanıyor. Bu projeler, gençlerin ve spor tutkunlarının Karabük’te daha modern ve donanımlı tesislere kavuşmasını sağlayacak” dedi.
“Karabük’ün her alanda kalkınmasını hedefleyen bu projeleri hızla hayata geçirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diyen Başkan Çetinkaya, “Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bakanlarımıza, milletvekillerimiz Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a, İl Başkanımız Ferhat Salt’a, Karabük’ümüze sağladıkları bu önemli destekler için gönülden teşekkür ediyorum. Bu kıymetli hibelerle şehrimizi her alanda kalkındırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te dolandırdı, Kastamonu’da paraları yurtdışına göndermeye çalışırken yakalandı

Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü vatandaşı dolandıran şahıs, Kastamonu’da polis grupları tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü bir vatandaşı dolandıran şahıs, daha sonra kaçarak kayıplara karıştı. Şahsın Kastamonu’ya geldiğinin tespit edilmesi üzerine Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü gruplarınca kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yapılan kamera ve saha çalışmaları sonucunda kuşkulu İ.S., şahıs dolandırıcılıktan elde edilen paraları yurt dışına göndermek isterken yakalandı. Kuşkulu şahsın üzerinde yapılan aramada 160 bin 320 TL para ve bir ölçü altın ele geçirildi.
Şüpheli İ.S., emniyetteki süreçlerinin akabinde, Karabük Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarına teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin