Reklam
Reklam
67725369f4067
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
30 Aralık, 2024 11:01 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi Halk Ekmek’te Glutensiz Ürünler Satışta

Karabük Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, çölyak hastaları ve gluten intoleransı olan vatandaşlar için glutensiz ürünlerin satışına başladı. Bu yenilikle birlikte vatandaşların sağlıklı ve erişilebilir ürünlere ulaşması hedefleniyor.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ
Halk Ekmek Fabrikası’nda satışa sunulan glutensiz ürünler arasında kurabiye, sandviç ekmeği, dilimli tost ekmeği, hamburger ekmeği ve karabuğdaylı baton ekmek gibi çeşitli seçenekler yer alıyor.

HÜRRİYET MAHALLESİ’NDE HİZMETTE
Glutensiz ürünlere ulaşmak isteyen vatandaşlar, Hürriyet Mahallesi Cuma Pazarı mevkiinde bulunan Karabük Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nı ziyaret edebilir.

Karabük Belediyesi, bu hizmetle sağlık sorunları nedeniyle özel beslenme ihtiyacı duyan vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta 15 yasindaki cocugun olumune neden olan surucu bu sefer uyusturucu operasyonunda yakalandi tMTwALf2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta 15 yaşındaki çocuğun ölümüne neden olan sürücü, bu sefer uyuşturucu operasyonunda yakalandı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin, daha önce alkollü araç kullanırken neden olduğu trafik kazasında 15 yaşındaki Efehan Kılıç’ın ölümüne sebep olan kişi olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre Erbaa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı değerlendirilen Ö.F.Ç. isimli şahsı takibe aldı. Teknik ve fiziki çalışmaların ardından şüphelinin adresine operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada 450 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan Ö.F.Ç., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak Tokat Çamlıbel Cezaevi’ne gönderildi.

Öte yandan tutuklanan Ö.F.Ç.’nin, 24 Temmuz 2024 tarihinde Erbaa ilçesinde meydana gelen ve 15 yaşındaki Efehan Kılıç’ın hayatını kaybettiği trafik kazasının sürücüsü olduğu öğrenildi. Kazada refüjü aşarak karşı şeride geçtiği belirlenen sürücünün 2,77 promil alkollü olduğu tespit edilmişti. Yargılama sonucunda 4 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası alan Ö.F.Ç.’nin, tutuklu kaldığı süre dikkate alınarak tahliye edildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin