karabuk
İmsak 05:56
Güneş 07:21
Öğle 13:07
İkindi 16:12
Akşam 18:44
Yatsı 20:03
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
3d39c0c1 f06c 419f 9200 1ba917a43ce4
Haber Merkezi tarafından
11 Ekim, 2025 15:47 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden 18 Ayda Şehre Değer Katan Yatırımlar

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın göreve seçilmesinin ardından geçen 18 ayda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir yanında altyapıdan üstyapıya, sosyal donatılardan çevre düzenlemelerine kadar birçok önemli çalışmayı hayata geçirdi.

Bu kapsamda şehir genelinde 101 bin 981 ton asfalt serimi yapılırken, 3 bin 181 metrekare istinat duvarı, 5 bin 943 metreküp taş duvar, 32 bin 125 metrekare tretuvar ve saha betonu imalatı tamamlandı. Ayrıca 1.754 metrekare parke, 4.316 metre bordür ve 498 metre merdiven yapımıyla vatandaşların ulaşım güvenliği ve konforu artırıldı.

Sosyal yaşam alanlarını güçlendirmek amacıyla 140 adet kamelya, 400 bank ve 450 ormancı masası şehir genelindeki park ve dinlenme alanlarına kazandırıldı. Spor ve oyun alanlarında ise 5 bin 925 metrekare EPDM zemin kaplama ve 7 bin 650 metrekare akrilik saha zemin boyama çalışması gerçekleştirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarla Karabük, modern şehircilik anlayışına uygun bir dönüşüm süreci yaşıyor. Altyapıdan estetik dokunuşlara kadar her alanda hizmet üretmeye devam ettiklerini belirten Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimizin her noktasında planlı, sistemli ve kalıcı yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Yol, duvar, saha, park ve sosyal alan düzenlemeleriyle Karabük’ü daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. ‘Şehri imar, gönülleri ihya’ anlayışıyla hizmet etmeyi sürdüreceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta saganak yagis surprizi hazirliksiz yakalananlar sacak altlarina sigindi bNuaZNmT
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Şubat, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta sağanak yağış sürprizi: Hazırlıksız yakalananlar saçak altlarına sığındı

Zonguldak kent merkezinde aniden bastıran şiddetli sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar binaların saçak altlarına sığınırken, kentte hava sıcaklığı 5 dereceye kadar düştü.
Zonguldak’ta öğle saatlerinde aniden etkisini gösteren yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Bir anda bastıran yağmura sokakta yakalanan vatandaşlar, korunmak için kapalı alanlara ve bina girişlerine akın etti. Şemsiyesi olmayan bazı vatandaşların ise yağmur altında ıslanarak yollarına devam ettiği görüldü. Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığının 5 derece ölçüldüğü kentte, nem oranı yüzde 85, rüzgar hızı ise saatte 16 kilometre olarak kaydedildi. Soğuk havayla birleşen yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, sürücüler de görüş mesafesinin düşmesiyle trafikte kontrollü seyretti.

Bizi sosyal medyadan takip edin