Karabük Belediyesi Android Cihazlarda - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Kasım, 2015 14:52 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 12:01
0
0

Karabük Belediyesi Android Cihazlarda

Karabük Belediyesi Android uygulamamız, vatandaşların Belediye´ye anında ulaşma imkanını sağlıyor. Uygulama ile birçok hizmet akıllı telefonlar veya tabletlerden kolayca kullanılıyor.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Bu uygulama ile Karabük Belediyesi tarafından yapılan günlük, haftalık ya da farklı programları anında görüntüleyebiliyor, ister yeni açılan bir parkın duyurusunu, isterse bölgesel bir alt yapı çalışmasını vatandaşlarımıza haber vermeye kadar her türlü yerel duyuruları, haberleri ve görselleri görebiliyorsunuz.
Uygulamamız içerisindeki iletişim bölümünden şikayetinizi akıllı telefonunuz veya tabletinizden çekeceğiniz fotoğraf ile anında ilgili birime ileterek hızlıca çözüme ulaştırma imkanına sahip oluyorsunuz. Canlı yayın bölümümüzde, Karabük’ü canlı olarak akıllı telefon veya tabletlerinizden izleyebilirsiniz.
Uygulamamızın bildirim özelliği ile Karabük Belediyesi tarafından yapılacak su kesintisi, ödeme hatırlatmaları, açılış programları, önemli bir haber vs. gibi acil bir duyuruyu anında öğrenme imkanına da sahip olacaksınız.
Yine uygulamamız içerisinde ki vefat edenler bölümünde o gün vefat eden vatandaşlarımızın bilgilerine de ulaşabileceksiniz.
Karabük Belediyesi Android uygulamamız sizlere daha iyi hizmet vermek adına sürekli geliştirilecektir.
Uygulamamızı cihazınızdaki Play Store’dan veya https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dzayn.karabukbelediyesi adresinden yükleyebilirsiniz.
iOS cihazlar için uygulamamız hazırlanmakta olup her türlü öneri ve görüşlerinizi [email protected] email adresimize de iletebilirsiniz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
suruculere kar surprizi pT6tTw3h
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sürücülere kar sürprizi

Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı kar yağışı ve sis ile başladı. Bolu Dağı’nın kar yağışı ve sis etkili oluyor.

Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan en önemli karayolu geçişi olan D-100 karayolu Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı yağan kar ve sis ile başladı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı her yeri beyaz örtü ile kapladı. Kar yağışı ile birlikte oluşan sis ise görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düşmesine neden oldu.

Karayolları ekipleri kar yağışında trafiğin olumsuz etkilenmemesi için kar küreme araçlarıyla yol boyunca devriye yaparken diğer taraftan sis nedeniyle yol kenarında bulunan sis lambaları da yakılarak sürücülerin dikkatli olması sağlanıyor.

Yetkililer, sürücülerin trafik kurallarına ve hız limitlerine uyması konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin