karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Asuman Doğan tarafından
08 Ocak, 2026 11:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Belediyesi, 2026’nın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya başkanlığında, 2026 yılının ilk Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, kentin gelişimine katkı sunacak gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Meclis üyelerinin katılımıyla “ortak akıl ve uyum” anlayışı çerçevesinde yapılan toplantıda, Karabük’ün öncelikleri ele alındı.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük için alınan her kararın büyük bir sorumluluk taşıdığını vurgulayarak, “Şehrimizin gelişimine katkı sunacak kararlar almak en büyük önceliğimiz. Yeni yılda da birlik ve beraberlik içinde, hemşehrilerimize değer katan hizmetleri kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Karabük Belediyesi’nin 2026 yılı boyunca hayata geçirmeyi planladığı projelerin, meclis toplantılarında istişare ve uzlaşıyla şekillendirileceği ifade edildi. Belediye yönetimi, yeni yılda da katılımcı ve çözüm odaklı bir anlayışla çalışmalarını sürdürecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak sahilinde çöp tepkisi

Zonguldak kent merkezinde dalgalarla birlikte kıyıya vuran plastik atıklar çevre kirliliği oluşturdu.
Sahil şeridinde yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar, denizden gelen pet şişe, kapak ve boş kutu gibi atıkların oluşturduğu manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Kıyı şeridinin çöplerle kaplanmasına tepki gösteren vatandaşlar, kirliliğin bir an önce giderilmesini istedi.
Turizm kenti olma hedefindeki bir şehre bu görüntülerin yakışmadığını belirten bölge halkı, "Zonguldak’ın göbeğinde bu manzara oluyor mu, neden temizlenmiyor? Önce denizlerimizi temiz tutmalıyız. Yetkililerin burayı acilen temizlemesini bekliyoruz" diyerek duruma tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin