Gizem
•Sular yüzünden hasta olduk ne zaman iyi olacak sular?


İçme suyu şebeke hattımızda meydana gelen arıza nedeniyle;
Yeni Mahalle, Bayır Mahalle, Namık Kemal, Atatürk Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve Kayabaşı Mahallesinin alt kısımlarında arıza onarım çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanmaktadır.
Ekiplerimizin onarım çalışmaları devam etmekte olup halkımızın tedbirli olmaları hususu önemli rica olunur.
Karabük Belediyesi
Özkan Çetinkaya – Karabük Belediye Başkanı
Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.
Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.
Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.
Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.
Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.
Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.
Gizem
•Sular yüzünden hasta olduk ne zaman iyi olacak sular?