Reklam
Reklam

Karabük Belediye Başkanlığından Duyuru

ddd jpg
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
27 Temmuz, 2024 15:00 tarihinde yayınlandı
0

İçme suyu şebeke hattımızda meydana gelen arıza nedeniyle;

Yeni Mahalle, Bayır Mahalle, Namık Kemal, Atatürk Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve Kayabaşı Mahallesinin alt kısımlarında arıza onarım çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanmaktadır.

Ekiplerimizin onarım çalışmaları devam etmekte olup halkımızın tedbirli olmaları hususu önemli rica olunur.

Karabük Belediyesi
Özkan Çetinkaya – Karabük Belediye Başkanı

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Gizem

    Sular yüzünden hasta olduk ne zaman iyi olacak sular?

Yeni yorumlara kapalı.

Ferhat Salt: “Karabük’te 10 bin haneye ulaşacağız”

UST MANSET1Ferhat Salt
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Haziran, 2026 14:46 tarihinde yayınlandı
0 0

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, teşkilat çalışmalarının sahada yoğun şekilde sürdüğünü belirterek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin haneye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

AK Parti’nin 25 yıllık siyasi yürüyüşünün milletin desteğiyle güçlenerek devam ettiğini ifade eden Salt, Türkiye’nin birçok alanda önemli kazanımlar elde ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandığını vurgulayan Salt, yapılan hizmetlerin sadece fiziki yatırımlarla sınırlı kalmadığını dile getirdi.

Salt, “Yollar yapıldı ancak asıl yol milletin gönlünde açıldı. Köprüler kuruldu fakat en güçlü bağ gönüller arasında inşa edildi” ifadelerini kullandı.

Teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Salt, teşkilatçılığın samimiyet, fedakarlık ve dava bilinci gerektirdiğini ifade ederek, “2025 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz üye çalışmaları kapsamında 3 bin 902 yeni üyemizi teşkilatımıza kazandırdık” dedi.

AK Parti teşkilatlarının sahadaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirten Salt, 2026 yılında daha güçlü bir teşkilat yapısıyla hedeflere ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Salt, vatandaşlarla kurdukları gönül bağını daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin hane ziyareti gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belitti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Gizem

    Sular yüzünden hasta olduk ne zaman iyi olacak sular?

Yeni yorumlara kapalı.