Reklam
Reklam

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya Spora Olan Desteğini Sürdürüyor

TAM2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
06 Mart, 2025 17:05 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve beraberindeki birim müdürleri, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti.

Şehirde sporun gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen görüşmede, altyapı yatırımları, spor tesislerinin iyileştirilmesi ve gençlerin spora yönlendirilmesine yönelik projeler ele alındı. Karabük’ün sportif başarılarını artırmak ve gençlere daha fazla olanak sunmak için yapılabilecek ortak çalışmalar masaya yatırıldı.

Ziyarette konuşan Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdikleri desteğin artarak devam edeceğini vurguladı. Çetinkaya, “Şehrimizin sportif alanda daha güçlü bir konuma gelmesi için tüm paydaşlarla iş birliği içinde hareket etmeye devam edeceğiz. Gençlerimizin daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için sporu teşvik etmeye, tesisleşmeye ve organizasyonlara destek olmaya kararlıyız’’ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı

corumda kazaya karisan surucu aracini birakip kacti Ia1FOKmg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin