Reklam
Reklam
TAM2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
06 Mart, 2025 17:05 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya Spora Olan Desteğini Sürdürüyor

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve beraberindeki birim müdürleri, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti.

Şehirde sporun gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen görüşmede, altyapı yatırımları, spor tesislerinin iyileştirilmesi ve gençlerin spora yönlendirilmesine yönelik projeler ele alındı. Karabük’ün sportif başarılarını artırmak ve gençlere daha fazla olanak sunmak için yapılabilecek ortak çalışmalar masaya yatırıldı.

Ziyarette konuşan Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdikleri desteğin artarak devam edeceğini vurguladı. Çetinkaya, “Şehrimizin sportif alanda daha güçlü bir konuma gelmesi için tüm paydaşlarla iş birliği içinde hareket etmeye devam edeceğiz. Gençlerimizin daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için sporu teşvik etmeye, tesisleşmeye ve organizasyonlara destek olmaya kararlıyız’’ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin