Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya Market Denetimlerine Katıldı - Karabük Haber Postası
mart2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
30 Nisan, 2025 15:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya Market Denetimlerine Katıldı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, vatandaşların temel gıda ve tüketim ürünlerine güvenli, sağlıklı ve adil fiyatlarla ulaşabilmesi amacıyla gerçekleştirilen denetimlere bizzat katıldı.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte özellikle zincir marketlerde gerçekleştirilen denetimlerde; raf fiyatları ile kasa fiyatları arasındaki uyum, ürünlerin son kullanma tarihleri ve genel hijyen koşulları yerinde incelendi.

Denetim sırasında hem işletme sahipleriyle hem de alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çetinkaya, belediye olarak halkın sağlığını ve ekonomik güvenliğini önceleyen uygulamalara kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.

“Vatandaşımızın Hakkını Korumak Bizim Görevimiz”

Denetim sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Çetinkaya, “Fahiş fiyat uygulamalarıyla mücadele etmek ve tüketici haklarını korumak adına sahadayız. Belediyemizin zabıta ekipleri bu konuda titiz bir çalışma yürütüyor. Biz de zaman zaman bu denetimlere eşlik ederek hem süreci yerinde takip ediyor hem de esnafımızla istişare ediyoruz. Vatandaşımızın mağdur olmasına asla müsaade etmeyiz,” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saganak kp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 13:35 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te sağanak yağış sonrası dereler taştı

Karabük’te dün geceden beri etkili olan ve metrekareye düşen 20 kilogram yağış sonrası bazı dereler taşarken, belediye ekipleri kanallarda temizlik çalışması yaptı.

Yağışların etkili olduğu ve hafta sonuna kadar belli aralıklar devam etmesi beklenen sağanak yağış sonrası Arıcak deresi Soğuksu Mahallesi mevkiinde devam eden yeni kanal çalışması nedeniyle taştı. Taşan dere yatağının suları İlkokul bahçesine dolarken, bölgedeki iş makineleri de kanal ağzında bulunan boruların tıkanmaması için çalışma yaptı. Belediye ekipleri ise TOKİ konutlarının bulunduğu alandan geçerek Filyos Irmağına bağlanan kanalın ağzında temizlik çalışması yaparak tıkanmasını önlemeye çalıştı.
Meteoroloji bölge genelinde hafta sonuna kadar sağanak yağış olarak devam edeceği uyarısında bulunarak vatandaşların muhtemel su baskınlarına karşı tedbirli olmalarını istedi.
Kent genelinde dün geceden bu yana devam eden sağanak yağmur sonrası Safranbolu ilçesinde metrekareye 24 kilogram, Yenice ilçesine ise 31 kilogram yağış düştü.

Bizi sosyal medyadan takip edin