Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya'dan, Safranbolu Belediye Başkanı Köse'ye Ziyaret - Karabük Haber Postası
677d1d3ced0a5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ocak, 2025 15:25 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya’dan, Safranbolu Belediye Başkanı Köse’ye Ziyaret

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’yi makamında ziyaret ederek, Türk bayrağı işlemeli plaket taktim etti.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı olarak seçilen Özkan Çetinkaya aynı seçimde ikinci kez Safranbolu Belediye Başkanı olarak seçilen Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’ye ziyarette bulundu. Başkan Köse’nin makamında gerçekleşen görüşmede, Safranbolu Belediye Başkan Yardımcıları Halil Bakkal ve Serkan Adabaş da hazır bulundu. İki başkan bir süre sohbet etti ve ardından Başkan Çetinkaya, Başkan Köse’ye Ay Yıldız işlemeli Türk Bayrağı plaketi hediye ederek görevinde başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Elif Köse, Çetinkaya’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile samsunda mn7gOqzb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile Samsun’da

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande aylar sonra Samsun’a demirledi. 856’sı yolcu olmak üzere toplam bin 300 kişilik kafile, kente turizm açısından canlılık getirdi.

Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer; İzmir, İstanbul ve Bartın duraklarının ardından sabah saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Liman işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, vakit kaybetmeden kenti keşfetmeye başladı.

Ziyaretçiler en çok Atakum sahili, Amisos Tepesi ve Bandırma Vapuru Müzesi’ne ilgi gösterirken, şehir merkezindeki alışveriş noktalarında da yoğunluk oluşturdu. Turistlerin bir kısmı ise düzenlenen turlarla Samsun’un ilçelerindeki turistik alanları gezdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Samsun’dan ayrılması planlanan kruvaziyer, rotasını Trabzon’a çevirecek. Buradaki ziyaretin ardından gemi, yeniden Rusya’ya dönerek Türkiye turunu tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin